Pelicans Anläggningar

Här kan du se alla våra förrådsanläggningar där du kan hyra förråd i olika storlekar. Alla anläggningar ligger i anslutning till de större huvudlederna för lätt åtkomst. Dessutom lånar vi ut gratis släpvagn så att du snabbt och enkelt kan flytta dina saker till ditt hyrda förråd. Läs mer om varje anläggning genom att klicka på dem.

Kontakt
Fridhemsplan 27
Lastzon baksida: Sysslomansgatan 4
112 40 Stockholm
Telefon:  08 - 33 72 00
[email protected]
Kollektivtrafik

Busshållplats: Mariebergsgatan. Buss 1, 1E, 3, 4, 50, 53, 56, 61, 77, 91, 94, 196, 197, 198 T-banan: Fridhemsplan – uppgång Drottningholmsvägen. 10, 11, 17, 18, 19

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Kungsholmen

Pelican Kungsholmen har en central belägenhet mitt på Fridhemsplan. Det gör lagerlokalen lättillgänglig med både buss och tunnelbana. Det är också smidigt att besöka oss med bil och släp tack vare vår stora lastzon. Pelican erbjuder ett brett utbud av förvaringsrum i Stockholm.

Hos Pelican Kungsholmen finner du rena förråd, stora lager och temperatur-kontrollerade vinkällare mitt i centrala Stockholm. Det finns även möjlighet att hyra ett konferensrum med 14 sittplatser, utrustat med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och två diskmaskiner.

Mer specifikt erbjuder vi förvaringslösningar som passar både företag och dig som privat. För företagskunder har vi även godsmottagning på vardagar mellan 10-17.00 för extra bekvämlighet.

En komplett förrådsanläggning i centrala Stockholm

Vi vet att varje kvadratmeter är värdefull i Stockholm, så varför inte använda dem till något roligare än förvaring? Förvara de saker du inte använder året runt hos oss, så att du får mer plats hemma. Du har tillgång till ditt hyrda förråd varje dag under hela året mellan 05.30 - 22.00 tack vare en personlig åtkomstbricka och lås. Vi har hög säkerhet i alla lokaler med videoövervakning, loggningssystem och rörelselarm.

Vi har rum för småförvaring som barnens gamla leksaker, vinterkläder och husgeråd, liksom lagerutrymmen som rymmer stora möbler.

Vi vill att hela din process vid magasinering ska vara enkel och smidig, och erbjuder därför flytthjälp i form av gratis lån av släp, och i vår butik säljer vi flyttmaterial av alla dess slag. Här hittar ni allt från flyttkartonger och flyttgarderober till packmaterial, bubbelplast och annan typ av emballage. Vi har kunnig personal på plats på anläggningen som gärna bidrar med förvaringstips för hur du bör organisera, råd om storlek och personlig service.

Vår förrådsanläggning på Kungsholmen sticker ut från mängden då vi förutom att erbjuda förråd även hyr ut konferenslokal och vinförvaring. Här finns vinfack i en klimatanpassade vinkällare - för ditt älsklings-vin.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade så bokar vi ett kundmöte och visar er vad vi har att erbjuda, eller kom in på vårt centrala kontor i Stockholm för en kostnadsfri visning och en kopp kaffe!

Vi samarbetar med Stockholms mest prisvärda och trevliga flyttfirma

PIPERS är flyttfirman med det där lilla extra. Deras ledord är kvalitet, trygghet och service, och med gedigen kunskap och erfarenhet sedan 2003 är de en av de mest kostnadseffektiva och kvalitetssäkra firmorna på marknaden.

PIPERS är den ultimata flytthjälpen, en allsidig flyttfirma som hjälper er skräddarsy en helhetslösning för allt ni kan tänkas behöva inför flytt; packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning. Dessutom fritt lån av flyttlådor och annat flyttmaterial.

Med PIPERS kommer det garanterat att kännas både tryggt och enkelt att flytta. De är ett kundcentrerat företag med hög servicenivå och stor flexibilitet.
Läs mer och gör en bokningsförfrågan hos PIPERS flyttfirma.

Varför Pelican Kungsholmen?
 • Central belägen precis mitt på Kungsholmen, gamla biograf Draken
 • Plats för alla dina viner i vår unika klimatanpassade vinkällare där du kan hyra förråd
 • Stor fin konferenslokal du kan hyra billigt

Kungsholmen

Fridhemsplan 27
112 40 Stockholm
Visa tillgängliga förråd

2 km
Kontakt
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö
Telefon:  08 - 731 68 60
[email protected]
Kollektivtrafik

Busshållplatser: Lidingö Centrum (ca 10 minuters promenad) eller Baggeby, ca 7 minuters promenad. Buss 206, 238, 923 Lidingö Baggeby station (21)

Öppettider - Butik
Vardagar
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

För butik, besök Lidingö Stockby, Ekholmsnäsvägen 44.

Du kan boka och få tillgång direkt till ditt förråd alla dagar. Välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Lidingö

Hyr praktiska förråd hos Pelican Lidingö.

Välkommen till Pelican Lidingö - vår lilla förrådsanläggning med ett stort hjärta. Här kan ni hyra förråd i olika storlekar för att matcha ert behov av magasinering. Anläggningen är lokalt belägen på Södra Kungsvägen 71, vilket gör den lättillgänglig för alla på Lidingö. Pelican erbjuder även ett brett utbud av förråd i Stockholm.

Pelican Lidingö lagerhotell är unikt och charmigt eftersom förråden ligger i en gammal bank. Och som om det inte vore tillräckligt säkert att magasinera i gamla bankvalv så är alla förråd dessutom videoövervakade och har ventilation så att du kan vara säker på att dina personliga föremål är säkra hos oss. Du har tillgång till ditt hyrda förråd dagligen mellan 05.30-22.00 tack vare en personlig bricka och lås.

Vi erbjuder rena förråd i olika storlekar. Små förråd på få kvm för att bara passa det som behövs, såsom gamla leksaker och kläder som inte ryms hemma, eller ett större lagerutrymme eller garage för att förvara en båt eller stora möbler. Du kan hyra kortsiktigt, på vecko- eller månadsbasis för en tillfällig förvaringslösning, eller årligen om du vet att du behöver långtidsförvaring.

Säker magasinering som matchar ert behov

Säkert, lättillgängligt och billigt, vad mer behövs för den ultimata förvaringslösningen? Vi vill att hela din process vid magasinering ska vara enkel och smidig. Vi erbjuder bland annat flytthjälp i form av gratis släpvagnar. På så sätt kan ni spara pengarna ni skulle lagt på en flyttfirma på Lidingö på något annat.

Förråden på Pelican Lidingö passar både dig som privat och företag. Oavsett behov så finns vi här när ni behöver extra utrymme. Med det sagt har vi smarta förrådslösningar för att lagra det ni behöver, när ni behöver det.

Välkommen in för att höra mer om vad Pelican Lidingö erbjuder och njut av en kopp kaffe medan vi hjälper er att hitta det bästa förrådet för er.

Se vår guide för hur du förvarar dina saker i Pelican Lidingö.

Varför Pelican Lidingö?
 • Väldigt lättillgängligt precis vid södra kungsvägen
 • Lokalt belägen på härliga Lidingö
 • Gammal bank där många förråd ligger i gamla bankvalvet, tryggt och säkert
 • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder!

Lidingö

Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö
Visa tillgängliga förråd

5 km
Kontakt
Ulvsundavägen 162
168 67 Bromma
Telefon:  08 - 22 31 30
[email protected]
Kollektivtrafik

Busshållplats: Lintavägen och Ulvsundavägen. Buss: 110, 112, 152, 155 Tvärbanan (Norra Ulvsundavägen, Karlsbodavägen)

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Bromma

Pelican erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar. Pelican Bromma är vår största förrådsanläggning just nu - med gott om förrådsplats till dig och dina ägodelar. Centralt belägen i Ulvsunda Industriområde, nära Bromma flygplats, är det praktiskt och smidigt att hyra förråd för förvaring här. Det är lätt att ta sig hit med både bil och kollektivtrafik.

På Pelican Bromma gör vi inte bara själva förvaringen så enkel som möjligt, utan också allt däromkring. Vi assisterar flytthjälp och erbjuder både kunder och icke-kunder gratis hyrsläp så att ni på ett enkelt och billigt vis kan transportera era saker till och från oss. Vi är helt enkelt ett billigt alternativ till flyttfirma. Våra förvaringslösningar passar både
företag och privatpersoner, och vår kunniga personal guidar er oavsett behov.

Hyr förråd där säkerheten står i fokus

Funderar ni på hur ni ska ta er an renoveringen hemma? Ska ni flytta utomlands temporärt och behöver tillfällig förvaring av era möbler och ting? Eller är ert företag i behov av mer förvaringsplats? Oavsett anledningen till varför ni vill hyra förråd i Bromma så finns Pelican Self Storage här för att hjälpa till. Vi erbjuder en kostnadseffektiv förlängning av ert hem eller verksamhet och säkerställer att era ägodelar är i tryggt förvar.

På våra lagerhotell kan ni förvara litet som stort i våra säkra och praktiska förråd. Vi har rum för mindre ting som gamla leksaker, vinterkläder och husgeråd, eller större förråd och rent av garage som rymmer stora möbler eller en båt. Vi har kunnig personal på plats på anläggningen som gärna bidrar med förvaringstips; för hur du bör organisera, råd om storlek och personlig service.

I vår butik som har öppet veckans alla dagar säljer vi flyttkartonger, boxar, bubbelplast och annat emballage och packmaterial till bra erbjudanden. Vi hjälper er gärna med flytthjälp i form av rekommendationer och tips på hur man packar inför flytt och förvarar på bästa sätt.

Om ni som företagskund hyr lagerplats hos oss tillgodoser vi er därutöver med godsmottagning och sophantering. Dessutom har ni alltid möjlighet att ändra storlek på förrådet i takt med att ni växer.

Varmt välkommen att komma förbi oss på Pelican Bromma, så visar vi er runt och svarar på era frågor och funderingar om magasinering.

Se vår guide för hur du förvarar dina saker i Pelican Bromma.

Varför Pelican Bromma?
 • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
 • Vår största anläggning
 • Mycket nära Bromma Blocks och Bromma flygplats
 • Butiken öppen 7 dagar i veckan

Bromma

Ulvsundavägen 162
168 67 Bromma
Visa tillgängliga förråd

7 km
0,75m2Box
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 110 kr. / mån.
1,5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 240 kr. / mån.
3m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 490 kr. / mån.
4,5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 580 kr. / mån.
6m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 735 kr. / mån.
7,5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 940 kr. / mån.
9m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.180 kr. / mån.
12m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.390 kr. / mån.
15m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.910 kr. / mån.
18m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.970 kr. / mån.
18m2Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 2.450 kr. / mån.
Kontakt
Ekholmsnäsvägen 44
181 41 Lidingö
Telefon:  08-400 505 80
[email protected]
Kollektivtrafik

201

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Lidingö Stockby

Välkommen till Pelican Lidingö Stockby. Här kan ni hyra billiga förråd i olika storlekar för säker magasinering av ägodelar. Vår anläggning på Ekholmsnäsvägen 44, inte långt ifrån golfbanan, är lättillgänglig med både bil och buss (buss 201 från Ropsten). Pelican Self Storage erbjuder även ett brett utbud av förråd i Stockholm.

Pelican Lidingö Stockby är en ny, modern och säker anläggning byggd 2016. Alla förråd har övervakning och ventilation, och vår anläggning är utrustad med en lastzon som gör av- och pålastning enkel och smidig. Dessutom är vårt lagerhotell bemannat av kunnig personal som hjälper er med era frågor och funderingar.

Enkel förvaring för alla behov

Det finns mängder av anledningar till varför man kan behöva extra förvaringsutrymme. Oavsett om ni vill magasinera inredning, leksaker, vinterkläder eller behöver ett isolerat garage för er båt, så finns Pelican Lidingö Stockby här för att tillgodose era önskemål. Hos oss kan ni enkelt hyra förråd för litet som stort precis så länge ni vill. Vi hjälper er bestämma vilken storlek på lagerutrymme ni bör ha.

Vi vill att hela er process vid förvaring ska vara så enkel och smidig som möjligt. Därför finns flyttmaterial tillgängligt i vår butik, däribland flyttkartonger, förvaringslådor, bubbelplast, emballage samt andra tillbehör och packmaterial för en smidig flytt. Vi erbjuder dessutom flytthjälp i form av uthyrning av släp utan kostnad till alla kunder, ett bra och billigt alternativ till att anställa en flyttfirma i Stockby.

För företag som behöver förvaringsutrymme erbjuder vi även sophantering och godsmottagning. Vår personal ser till att allt går snabbt och smidigt, och skickar iväg ett meddelande direkt när leveransen har kommit. Denna tjänsten är varmt uppskattat av många av våra företagskunder, eftersom det gör att de kan få lägga värdefull tid på annat.

Välkommen in för att höra mer om vad Pelican Lidingö Stockby erbjuder och njut av en kopp kaffe medan vi hjälper er att hitta det bästa förrådet för era behov.

Se vår guide för hur du förvarar dina saker i Pelican Lidingö Stockby.

Varför Pelican Lidingö Stockby?
 • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
 • Bra åtkomst att lasta i och ur
 • Hög servicenivå med personal på plats

Lidingö Stockby

Ekholmsnäsvägen 44
181 41 Lidingö
Visa tillgängliga förråd

7 km
Kontakt
Sollentunavägen 4
191 37 Sollentuna
Telefon:  08 - 400 505 90
[email protected]
Kollektivtrafik

Busshållplats: Rådanvägen 178, 516, 526, 598, 607, 613, 697

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Sollentuna

Hyr förvaring hos Pelican Sollentuna.

Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förvaringsrum. Pelican Sollentunas fina förrådsanläggning når ni enkelt via E4:an från både norr- och södergående riktning. Anläggningen ligger i centrala Silverdal och nås enkelt med kollektivtrafik. Här kan ni enkelt och billigt hyra förråd för magasinering av era ägodelar. Se vår guide för hur du förvarar dina saker i Pelican Sollentuna.

Vår förrådsanläggning har en rymlig lastzon för enkel av- och pålastning. Dessutom får ni låna släpvagn gratis för att transportera era ägodelar till ditt förråd.

Anläggningen är mycket omtyckt av våra kunder eftersom vi erbjuder uppvärmda och insynsskyddade förråd och garage. Dessutom är våra förråd inredda med heltäckningsmatta för att skydda era magasinerade saker på bästa vis. Ni har smidig tillgång till ert förråd mellan 05.30-22.00 alla dagar genom en personlig accessbricka.

Magasinering för företag och privatpersoner

Pelican i Sollentuna erbjuder billiga förvaringslösningar för den som vill hyra mindre förråd i Stockholm, men vi erbjuder också större lager för företagskunder. Oavsett vilket hyrförråd ni väljer garanterar vi att det ni magasinerar är i tryggt förvar. Detta tack vare videoövervakning och säkra förråd. För företagskunder tillhandahåller vi även godsmottagning, vilket betyder att vår personal tar emot era leveranser. En tjänst som är mycket omtyckt bland våra företagskunder.

Vi vill göra vårt bästa för att erbjuda magasinering som underlättar er vardag så att ni kan lägga fokus på annat. Just därför är anläggningen bemannad 6 dagar i veckan. Vår kunniga personal hjälper till med vilka mått ditt förråd bör ha samt tillgodoser er med den servicen vi erbjuder, såsom försäljning av flyttmaterial och storleksguidning. Dessutom erbjuder vi flytthjälp i Sollentuna i form av hyrsläp. Genom att hyra gratis släp hos oss kan ni spara pengarna ni hade lagt på en flyttfirma till något annat. Låter inte det fantastiskt!

Välkommen in i till vårt lagerhotell någon dag mellan måndag till lördag för att prata med våra trevliga anställda och få förvaringstips och rekommendationer om vilket förråd som passar er bäst. Vi ses på Pelican Sollentuna!

Varför Pelican Sollentuna?
 • Central placering precis vid Silverdal
 • Väldigt lättillgängligt från E4:an, både från norr och söder
 • Heltäckningsmatta överallt för skydda era saker som förvaras

Sollentuna

Sollentunavägen 4
191 37 Sollentuna
Visa tillgängliga förråd

9 km
1m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 230 kr. / mån.
1,5m2
  409 kr. / mån.  
2m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 370 kr. / mån.
3m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 475 kr. / mån.
4m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 665 kr. / mån.
5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 740 kr. / mån.
6m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 815 kr. / mån.
7,5m2
  1.819 kr. / mån.  
9m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.100 kr. / mån.
10m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.130 kr. / mån.
12m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.255 kr. / mån.
15m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.690 kr. / mån.
21m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 2.535 kr. / mån.
Kontakt
Rissneleden 118
174 57 Sundbyberg
Telefon:  08 - 400 505 15
[email protected]
Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Sundbyberg

Sverige största Self Storage anläggning, byggd 2023 i Sundbyberg kan du hyra både varma och säkra förråd, speciella vin-förråd samt stora Premium förråd där du har egen uppvärmning, elektricitet, vatten och fönster.

Personal finns på plats 6 dagar i veckan för att säkerställa att du får den service du behöver och att den höga säkerheten hålls. Säkerställ att du får det förråd du vill ha, boka idag och få halva priset i 2 månader. Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar i Stockholm. Som företagskund erbjuder vi unika tjänster så som godsmottagning så att du kan fokusera på jobbet istället för att vänta på leveranser samt avfallshantering. Kontakta oss idag för mer information.

Varför Pelican Sundbyberg?
 • Lättillgängligt precis Länsväg 279 Rissneleden
 • Personal på plats 6 dagar i veckan
 • Uppvärmda och säkra förråd
 • Vin-förråd och Premium Self Storage
 • Godsmottagning och avfallshantering för företagskunder

Sundbyberg

Rissneleden 118
174 57 Sundbyberg
Visa tillgängliga förråd

10 km
0,75m2Box
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 105 kr. / mån.
1m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 145 kr. / mån.
1,5m2
  359 kr. / mån.  
2m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 205 kr. / mån.
2,5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 330 kr. / mån.
3m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 350 kr. / mån.
3,5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 390 kr. / mån.
4m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 410 kr. / mån.
4,5m2
  909 kr. / mån.  
5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 465 kr. / mån.
6m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 545 kr. / mån.
7m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 655 kr. / mån.
7,5m2
  1.339 kr. / mån.  
9m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 750 kr. / mån.
10m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 770 kr. / mån.
12m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 905 kr. / mån.
15m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 975 kr. / mån.
16m2Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.540 kr. / mån.
17m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.110 kr. / mån.
18m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.125 kr. / mån.
21m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.220 kr. / mån.
21m2Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.895 kr. / mån.
24m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.490 kr. / mån.
25m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.505 kr. / mån.
27m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.725 kr. / mån.
57m2 Premium
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 6.515 kr. / mån.
93m2 Premium
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 10.305 kr. / mån.
3100m2
  129.167 kr. / mån.  
Kontakt
Stockholmsvägen 104
187 30 Täby
Telefon:  08 - 622 50 00
[email protected]
Kollektivtrafik

Buss – 604 till Stationsvägen Roslagsbanan - Roslags Näsby station eller Tibble Station

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Täby

Hyr förråd hos Pelican Täby.

Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förråd i Stockholm. Hyr ett förråd i Täby hos Pelican på Stockholmsvägen 104. Vi erbjuder billig och säker magasinering av era ägodelar genom smarta och enkla förvaringslösningar. Här har vi uppvärmda och videoövervakade förråd för både företag och privatpersoner Med bil tar ni er snabbt till lagerhotellet via E18, avfart Roslags Näsby. Ni tar er även enkelt hit med kollektivtrafik.

Behöver ni hyra släp? Hos oss kan ni hyra trailer gratis i upp till ett dygn för att underlätta flytten till och från våra förråd. Spara pengarna ni skulle lagt på en flyttfirma i Täby och hyr gratis bilsläp från oss istället. Vi vet även hur jobbigt det kan vara att släpa fram och tillbaka på flyttlådor, plastbackar och annat flyttmaterial. Därför kan ni från måndag till lördag köpa flyttkartonger, bubbelplast och annat packmaterial i vår butik.

Magasinering för alla behov

På Pelican Täby lagerhotell kan ni förvänta er förråd och service i toppklass. Här erbjuds smarta förvaringsutrymmen i en fräsch och modern anläggning. Oavsett om ni står inför en flytt, renovering, utlandsresa eller helt enkelt bara behöver extra plats där hemma så finns vi här. Kläder, skor, dynor, väskor, gamla barnleksaker… Ja, listan kan göras oändlig på saker som inte alltid får plats där hemma men inte förtjänar att slängas. Och låt oss vara ärliga, det finns roligare saker att lägga energi på än att gräma sig över att man har för lite plats. Just därför har vi gjort det busenkelt för er att hyra förråd och magasinera.

Utöver privatpersoner tar vi även varmt emot företag som är i behov av magasin eller lagerlokal. Våra kostnadseffektiva lösningar låter er hyra ett utrymme som matchar era exakta behov. Och självklart kan ni enkelt byta storlek i takt med att verksamheten växer. Dessutom har vi säkra parkeringsplatser på ett inhägnat område precis vid anläggningen, och lagerplatser med enkel åtkomst för fordon så att av- och pålastning inte blir något problem. Här finns plats för både större och små fordon.

Vi vill se till att ni kan utnyttja vår tjänst till fullo. Därför är våra anläggningar bemannade 6 dagar i veckan med vår kunniga personal. Vi hjälper er hitta en förvaringslösning som matchar era specifika behov, eller visa er runt på vårt lagerhotell om ni är nyfikna på anläggningen.

Välkommen in till Pelican Täby! Se vår guide för hur du förvarar dina saker i Pelican Täby.

Varför Pelican Täby?
 • Lättillgängligt nära Täby Centrum
 • Parkeringsplatser på säkert inhägnat område
 • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
 • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder!

Täby

Stockholmsvägen 104
187 30 Täby
Visa tillgängliga förråd

12 km
Kontakt
Girovägen 7
175 62 Järfälla
Telefon:  08 – 400 505 25
[email protected]
Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Järfälla

Öppnar 2/5-2024! Förhandsboka redan nu för ta del av vår nyöppningskampanj, 50% rabatt i 4 månader
I vår bemannade anläggning i Järfälla kan du hyra förråd för förvaring till både privat och företag. Personal finns på plats 6 dagar i veckan för att säkerställa att du får den service du behöver och att den höga säkerheten hålls. Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar i Stockholm. Som företagskund erbjuder vi unika tjänster så som godsmottagning så att du kan fokusera på jobbet istället för att vänta på leveranser samt avfallshantering. Kontakta oss idag för mer information.

Varför Pelican Järfälla?
 • Lättillgängligt precis vid trafikplats Barkaby
 • Personal på plats 6 dagar i veckan
 • Uppvärmda och säkra förråd
 • Över 60st garage med direktåtkomst
 • Godsmottagning och avfallshantering för företagskunder

Järfälla

Girovägen 7
175 62 Järfälla
Visa tillgängliga förråd

15 km
0,75m2Box
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 115 kr. / mån.
1m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 155 kr. / mån.
1,5m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 235 kr. / mån.
2m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 280 kr. / mån.
3m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 425 kr. / mån.
4m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 500 kr. / mån.
5m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 575 kr. / mån.
6m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 690 kr. / mån.
7,5m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 805 kr. / mån.
9m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 890 kr. / mån.
10m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 1.080 kr. / mån.
11m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 1.100 kr. / mån.
12m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 1.200 kr. / mån.
14m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.065 kr. / mån.
15m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 1.540 kr. / mån.
15m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.085 kr. / mån.
16m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 1.495 kr. / mån.
16m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.195 kr. / mån.
17m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.330 kr. / mån.
18m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 1.760 kr. / mån.
18m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.350 kr. / mån.
19m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.365 kr. / mån.
20m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.620 kr. / mån.
21m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 1.870 kr. / mån.
21m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.720 kr. / mån.
22m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 3.035 kr. / mån.
23m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 3.140 kr. / mån.
24m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 3.175 kr. / mån.
25m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 2.280 kr. / mån.
26m2Garage
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 3.460 kr. / mån.
30m2
Första 4 månader -50%
Första 4 månader hyra 3.080 kr. / mån.
Kontakt
Segersbyvägen 18
145 63 Norsborg
Telefon:  08 - 400 505 20
[email protected]
Kollektivtrafik

Busshållplats: Albyvägen. Buss 707, 707E, 737, 738, 738E, 743, 795 T-bana: Alby (Därefter promenad i ca 8-10 minuter)

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Botkyrka

Hyr billiga förråd hos Pelican Botkyrka.

Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar i Stockholm. Cirka 15 minuter utanför Stockholm city ligger Pelican Self Storage Botkyrka i Eriksberg/Norsborg med nära anslutning till E4/E20. I närheten finns stort köpkvarter med ICA maxi, Bauhaus och Biltema. I vårt 5 våningar höga förrådshotell kan ni hyra ventilerade förråd i olika storlekar, stort som litet men alltid billigt. Vår personal är tillgänglig 6 dagar i veckan och agerar gärna storleksguide eller hjälper dig med magasinering av det ni behöver – Möbler, kläder, väskor eller förvaringslådor spelar ingen roll, vi hjälper dig.

I butiken säljs flyttmaterial såsom flyttkartonger, bubbelplast och annat packmaterial. Butiken håller öppet måndag till lördag och svarar gärna på frågor eller ger professionell flytthjälp. Dessutom erbjuder vi gratis släpvagnar för din bil, vilket gör att ni inte behöver anlita en flyttfirma eller fixa med hyrsläp i Botkyrka för att transportera det som behöver magasineras.

Upptäck fördelarna med smart magasinering

Fördelarna med Pelicans förvaringslösningar är många. Vi lyssnar på era behov och gör vårt bästa för att se till att ni alltid är nöjda när ni hyr förråd hos oss. Till exempel vet vi värdet av att alltid ha fri tillgång till sitt förråd, vilket är anledningen bakom att ni kan komma åt det ni magasinerar varje dag mellan 5.30-22.00. Dessutom vet vi att ett vanligt problem med källar- och vindsutrymmen är risken för frost och fukt. När ni hyr förvaring hos Pelican Botkyrka behöver ni inte oroa er. Vi har nämligen förråd med värmekontroll vilket gör att era saker kommer förvaras i rätt temperatur och fuktighet.

Pelicans förrådsuthyrning är tillgänglig för både privatpersoner och företag. Vi har utrustat våra lagerhotell med lastningsområden där lastning och lossning sker under tak. Vi tillhandahåller även kundvagnar, pallyftare och gratis släp om ni behöver billig flytthjälp. Som företag får man dessutom hjälp med godsmottagning och sophantering, vilket underlättar verksamheten ännu mer.

Är ni intresserade av att höra mer om våra faciliteter eller boka ett förråd? Tveka inte på att komma förbi Pelican Botkyrka eller höra av er till oss, så hittar vi den bästa och billigaste förvaringslösningen för er.

Se vår guide för hur du förvarar dina saker i Pelican Botkyrka.

Varför Pelican Botkyrka?
 • Lättillgängligt bara två minuter från E4:an
 • Hela 5 våningar fulla med säkra förråd
 • Hög servicenivå med bemanning 6 dagar i veckan Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder

Botkyrka

Segersbyvägen 18
145 63 Norsborg
Visa tillgängliga förråd

17 km
Kontakt
Johanneslundsvägen 13
194 61 Upplands Väsby
Telefon:  08-400 505 10
[email protected]
Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Om Pelican Upplands Väsby

I vår bemannade anläggning i Upplands Väsby kan du hyra förråd för förvaring till både privat och företag. Personal finns på plats 6 dagar i veckan för att säkerställa att du får den service du behöver och att den höga säkerheten hålls. Säkerställ att du får det förråd du vill ha, boka idag och få halva priset i 2 månader. Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar i Stockholm. Som företagskund erbjuder vi unika tjänster så som godsmottagning så att du kan fokusera på jobbet istället för att vänta på leveranser samt avfallshantering. Kontakta oss idag för mer information.

Varför Pelican Upplands Väsby?
 • Lättillgängligt nära Bredden och Smedby
 • Personal på plats 6 dagar i veckan
 • Uppvärmda förråd
 • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
 • Godsmottagning och avfallshantering för företagskunder

Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 13
194 61 Upplands Väsby
Visa tillgängliga förråd

21 km
0,75m2Box
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 80 kr. / mån.
1m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 115 kr. / mån.
1,5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 155 kr. / mån.
2m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 255 kr. / mån.
3m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 325 kr. / mån.
4m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 430 kr. / mån.
4,5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 440 kr. / mån.
5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 495 kr. / mån.
6m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 515 kr. / mån.
7,5m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 605 kr. / mån.
9m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 715 kr. / mån.
10m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 735 kr. / mån.
12m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 835 kr. / mån.
14m2Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.805 kr. / mån.
15m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.320 kr. / mån.
17m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.435 kr. / mån.
18m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 1.520 kr. / mån.
18m2Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 2.130 kr. / mån.
21m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 2.000 kr. / mån.
21m2Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 2.320 kr. / mån.
25m2Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 2.875 kr. / mån.
25m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 2.270 kr. / mån.
35m2Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader hyra 3.740 kr. / mån.