50% rabatt i 2 månader för alla nya företagskunder

Leveransmottagning

Vår serviceinriktade personal kan ta emot era leveranser.

Avfallshantering

På våra anläggningar finns möjlighet att slänga brännbart skräp så som plast och kartong.

Åtkomst när det passar dig

Du har åtkomst till förrådet alla dagar mellan 05:30 till 22:00.

Förråd med godsmottagning, avfallshantering och personlig service.

Här och nu har du som företagskund möjlighet att få mer utrymme – Just nu halva priset i två månader.

Förvaring har många namn: lager, plocklager, förråd, kaosförvaring, depot, och det är ofta förknippat med en salig röra och gömda ägodelar. Men företagsförvaring är mycket mer än bara en plats att förvara gamla dokument, däck eller överskott av utrustning. Det är en strategisk uppgradering för ditt företag.

På Pelican tror vi att bra förvaring är aktiv förvaring. När du hyr utrymme på Pelican Self Storage får du möjlighet att optimera ditt företag - du behöver inte längre sitta och vänta på dina leveranser eller lägga timmar på åka iväg med ditt avfall. Vi tar hand om allt sånt medan du tar hand om ditt företag.

Välj storleken nedan och kontakta oss idag så återkommer vi till dig med personlig hjälp.

Pelican lagerrum

Lösningar för ditt företag

Lagerutrymme - Garage - Premium förråd
Se fler storlekar

Vanligt förekommande frågor

Är det säkert att förvara hos er?

Ja. Förråd hos Pelican har videoövervakning och modernt säkerhetssystem. Det finns personal på alla våra anläggningar vardagar från 10 till 18 och helger från 10 till 14. Våra anläggningar är väl säkrade och kräver en personlig accessbricka för att komma in. Dessutom har alla våra förrådslokaler extra säkra lås.

Finns det tillräckligt med utrymme

Ja. Vi kan hitta en skräddarsydd lösning för alla dina behov. Vi har lagringsenheter tillgängliga i alla storlekar från 1 till 75 kvm. Kontakta oss på 020 - 340 340 för personlig service.

Finns det risk för fukt och frostskador

Nej. Med ett förråd hos Pelican behöver du inte oroa dig för fukt eller frost i förrådet. Alla våra anläggningar är uppvärmda och har moderna ventilationsanläggningar för att säkerställa att dina saker är säkra.

Kan vi ändra storlek på förrådet

Ja. Om du plötsligt behöver lite extra utrymme under en kort eller lång tid, kan vi snabbt hitta en lösning med ett större förråd - eller ett extra förråd, om det passar dig bättre. På samma sätt om du har för mycket lagringsutrymme. Då kan du välja ett mindre förråd som passar dina behov - givetvis till ett lägre pris.

Hyr en förvaringslösning hos Pelican Self Storage - förråd och lager för företag

Ta möjligheten till att etablera ett extra lagringsutrymme till din verksamhet genom att hyra ett företagslager hos Pelican Self Storage.

När din verksamhet börjar växa - kan utrymmet i många fall krympa. Om det inte finns nog med förvaringsutrymmen inom kontorslokalen kan det vara fördelaktigt med en förvaringslösning. Med förråd och lager som är skräddarsydda för företagsbehov hjälper Pelican Self Storage gärna dig med er företagsexpansion.

Oavsett företagstyp eller bransch har vi förråds- och lagerlösningar som passar din verksamhet. Med olika storlekar och mått på våra förvaringslösningar, från 1m2 till 100m2, är ingenting för litet eller för stort - och naturligtvis erbjuder vi gratis uthyrning av släpvagn för transport till och från ditt förvaringsutrymme.

Hur vi optimerar din förvaringslösning

Företagsförvaring är inte enbart till för bortglömda arkiverade dokument - det är en strategisk uppgradering.

Det extra utrymmet möjliggör flexibla logistiklösningar för dig och med våra varma och ventilerade lagerutrymmen kan du till exempel utvidga din webbshops produktlager på ett säkert sätt. Att hyra förråds- och lagerlösningar hos Pelican Self Storage låter dig skapa en helt ny lagerstatus för verksamheten, samtidigt som du får hjälp med leveransmottagning - allt utföra under strikta säkerhetsåtgärder och kontroller.

Kaoslager, skrotaffär, depotstopp - kärt barn har många namn. Förvaringsutrymmen får ibland namn efter bortglömd och förträngd röra vilket troligtvis inte var meningen med utrymmet från första början.

Vi tror att en bra förvaringslösning handlar om aktiv förvaring, och genom att hyra en förråds- eller lagerlösning kan utrymmet bli optimerat och utnyttjat på ett bättre sätt än om överskottsutrustningen eller gamla produktleveransen magasineras i ett hörn i skrubben.

Oavsett om din verksamhet är i behov av ett praktiskt plocklager eller en lagringsenhet för långtidsförvaring, så kan en förvaringslösing hos Pelican Self Storage hjälpa dig öka verksamhetens effektivitet.

Vart hittar du Pelican Self Storage?

Vare sig din verksamhet är etablerade i innerstan eller i förorten så har vi den förråds- och lagerlösning du söker. Med centrala anläggningar i och omkring Stockholm är vi lättillgängliga i ett stort område för dig.

Du hittar våra centrala anläggningar och förrådslösningar i Bromma, Sollentuna, Sundbyberg, Järfälla, Täby, Botkyrka, Upplands Väsby samt på Lidingö och Kungsholmen.

En anläggning - många flexibla lösningar

Hos Pelican Self Storage kan du hyra traditionella lagerlösningar i form av till exempel garagelager med möjligheten att kunna parkera bilen och släpvagnen framför ingången.

Vi skräddarsyr ditt förråd eller lager efter din verksamhets behov och erbjuder hög flexibilitet och säkerhet genom videoövervakning dygnet runtt, ingen bindningstid och möjligheten till att enkelt ändra förråds- och lagerstorlek efter behov.

På så sätt kan du kombinera din verksamhets intressen med våra anläggningar, oavsett om du söker ett mindre eller större lagringsutrymme.

Lagringsutrymme med många möjligheter

När du utformar ditt förvaringsutrymme för att få enkel åtkomst kan ett bra hyllsystem göra underverk. Du behöver inte vara rädd för att dra nytta av förrådets höjd eller vara nervös om något är för tungt att förvara hos Pelican. Alla våra anläggningar har pallyftare, pirror och stegar som är gratis att använda.

Pelican erbjuder mer än bara förrådslösningar. Din verksamhet har också tillgång till flexibla tjänster inom lagerhantering och logistik såsom leveransmottagning, utlämning och sophantering så du kan koncentrera dig på att driva verksamheten framåt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din verksamhets platsexpansion.

Om du vill veta mer samt få svar på dina frågor - ring oss på 020 - 340 340 eller skriv till oss via e-post info [at] pelican [dot] se.

Fråga för företag?

[email protected]

Stäng