Erbjudande till företagskunder
Första 2 månaderna
-50%
Överväger du använda ett Pelican-förråd för ditt företag?
Som ny företagskund får du de första 2 månaderna -50%!

Lösningar för ditt företag

Standard förråd

Förråd från 1 m² och uppåt. Säkra, uppvärmda och lättillgångliga.

Läs mer

Garage

Med ett garage blir det enklare in- och ut lastning, du kan bokstavligen köra direkt in.

Läs mer

Konferensrum

Utrustat med Wi-Fi, projektor med ljudsystem, Whiteboard och kaffemaskin.

Läs mer

Vinlagring

Förvara dina viner i vår fräscha vinkällare. Personliga vinförråd och stabil temperatur på 12-14 grader året runt.

Läs mer

Konferensrum

Bright and modern conference room in the middle of Kungsholmen. Space for 14 people, Wi-Fi, white board, projector and free coffee included.

Läs mer

Fördelar för ditt företag

Leveransmottagning

Vår serviceinriktade personal kan ta emot era leveranser.

Avfallshantering

På våra anläggningar finns möjlighet att slänga brännbart skräp så som plast och kartong.

Åtkomst när det passar dig

Du har åtkomst till förrådet alla dagar mellan 05:30 till 24:00

Vanligt förekommande frågor

Är det säkert att förvara hos er?

Ja. Förråd hos Pelican har videoövervakning och modernt säkerhetssystem. Det finns personal på alla våra anläggningar vardagar från 10 till 18 och helger från 10 till 14. Våra anläggningar är väl säkrade och kräver en personlig accessbricka för att komma in. Dessutom har alla våra förrådslokaler extra säkra lås.

Finns det tillräckligt med utrymme

Ja. Vi kan hitta en skräddarsydd lösning för alla dina behov. Vi har lagringsenheter tillgängliga i alla storlekar från 1 till 75 kvm. Kontakta oss på 020 - 340 340 för personlig service.

Finns det risk för fukt och frostskador

Nej. Med ett förråd hos Pelican behöver du inte oroa dig för fukt eller frost i förrådet. Alla våra anläggningar är uppvärmda och har moderna ventilationsanläggningar för att säkerställa att dina saker är säkra.

Kan vi ändra storlek på förrådet

Ja. Om du plötsligt behöver lite extra utrymme under en kort eller lång tid, kan vi snabbt hitta en lösning med ett större förråd - eller ett extra förråd, om det passar dig bättre. På samma sätt om du har för mycket lagringsutrymme. Då kan du välja ett mindre förråd som passar dina behov - givetvis till ett lägre pris.

Hyr en förvaringslösning hos Pelican Self Storage - förråd och lager för företag

Ta möjligheten till att etablera ett extra lagringsutrymme till din verksamhet genom att hyra ett företagslager hos Pelican Self Storage.

När din verksamhet börjar växa - kan utrymmet i många fall krympa. Om det inte finns nog med förvaringsutrymmen inom kontorslokalen kan det vara fördelaktigt att hyra en förvaringslösning. Med förråd och lager som är skräddarsydda för företagsbehov hjälper Pelican Self Storage gärna er med platsexpansionen.

Oavsett företagstyp eller bransch har vi förråds- och lagerlösningar som passar din verksamhet. Med olika storlekar och mått på våra förvaringslösningar, från 1m2 till 75 m2, är ingenting för litet eller för stort - och naturligtvis erbjuder vi gratis uthyrning av släpvagn för transport till och från ditt förvaringsutrymme.

Hur vi optimerar din förvaringslösning

Företagsförvaring är inte enbart till för bortglömda arkiverade dokument - det är en strategisk uppgradering.

Det extra utrymmet möjliggör flexibla logistiklösningar för dig och med våra isolerade och temperatur-kontrollerade lagerutrymmen kan du till exempel utvidga din webbshops produktlager på ett säkert sätt. Att hyra förråds- och lagerlösningar hos Pelican Self Storage låter dig skapa en helt ny lagerstatus för verksamheten, samtidigt som du får hjälp med lagerhantering och leveransmottagning - allt utföra under strikta säkerhetsåtgärder och kontroller.

Kaoslager, skrotaffär, depotstopp - kärt barn har många namn. Förvaringsutrymmen får ibland namn efter bortglömd och förträngd röra vilket troligtvis inte var meningen med utrymmet från första början.

Vi tror att en bra förvaringslösning handlar om aktiv förvaring, och genom att hyra en förråds- eller lagerlösning kan utrymmet bli optimerat och utnyttjat på ett bättre sätt än om överskottsutrustningen eller gamla produktleveransen magasineras i ett hörn i skrubben.

Oavsett om din verksamhet är i behov av ett praktiskt plocklager eller en lagringsenhet för långtidsförvaring, så kan en förvaringslösing hos Pelican Self Storage hjälpa dig öka verksamhetens effektivitet.

Vart hittar du Pelican Self Storage?

Vare sig din verksamhet är etablerade i innerstan eller i förorten så har vi den förråds- och lagerlösning du söker. Med centrala anläggningar i och omkring Stockholm är vi lättillgängliga i ett stort område för dig.

Du hittar våra centrala anläggningar och förrådslösningar i Bromma, Sollentuna, Täby, Botkyrka, samt på Lidingö, Lindingö Stockby och Kungsholmen.

En anläggning - många flexibla lösningar

Hos Pelican Self Storage kan du hyra traditionella lagerlösningar i form av till exempel garagelager med möjligheten att kunna parkera bilen och släpvagnen framför ingången.

Vi skräddarsyr ditt förråd eller lager efter din verksamhets behov och erbjuder hög flexibilitet och säkerhet genom videoövervakning av utrymmet, ingen bindningstid och möjligheten till att enkelt ändra förråds- och lagerstorlek efter behov.

På så sätt kan du kombinera din verksamhets intressen med våra anläggningar, oavsett om du söker ett mindre eller större lagringsutrymme.

Lagringsutrymme med många möjligheter

När du utformar ditt förvaringsutrymme för att få enkel åtkomst kan ett bra hyllsystem göra underverk. Du behöver inte vara rädd för att dra nytta av förrådets höjd eller vara nervös om något är för tungt att förvara hos Pelican. Alla våra anläggningar har pallyftare, pirror och stegar som är gratis att använda.

Pelican erbjuder mer än bara förrådslösningar. Din verksamhet har också tillgång till flexibla tjänster inom lagerhantering och logistik såsom leveransmottagning, utlämning och sophantering så du kan koncentrera dig på att driva verksamheten framåt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din verksamhets platsexpansion.

Om du vill veta mer samt få svar på dina frågor - ring oss på 020 - 340 340 eller skriv till oss via e-post info [at] pelicanselfstorage [dot] se.

Fråga för företag?

foretag@pelicanselfstorage.se

Stäng