Pelican Kungsholmen

Fridhemsplan 27
Lastzon baksida: Sysslomansgatan 4
112 40 Stockholm
Telefon:  08 - 33 72 00
[email protected]
Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Helgdagar
Stängt
Speciella öppettider - Butik

21/6 Midsommarafton - Stängt
22/6 Midsommardagen - Stängt

Du kan fortfarande hyra förråd och flytta in omgående, välj storlek nedan

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Boka ett förråd på Pelican Kungsholmen

Boka ett vinförrad på Pelican Kungsholmen

Hittade du inte det önskade förrådet?
Vi har storlekar från 1-30m2 på alla anläggningar. Ring 020 - 340 340 för att höra mer.
Hem

Om Pelican Kungsholmen

Pelican Kungsholmen har en central belägenhet mitt på Fridhemsplan. Det gör lagerlokalen lättillgänglig med både buss och tunnelbana. Det är också smidigt att besöka oss med bil och släp tack vare vår stora lastzon. Pelican erbjuder ett brett utbud av förvaringsrum i Stockholm.

Hos Pelican Kungsholmen finner du rena förråd, stora lager och temperatur-kontrollerade vinkällare mitt i centrala Stockholm. Det finns även möjlighet att hyra ett konferensrum med 14 sittplatser, utrustat med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och två diskmaskiner.

Mer specifikt erbjuder vi förvaringslösningar som passar både företag och dig som privat. För företagskunder har vi även godsmottagning på vardagar mellan 10-17.00 för extra bekvämlighet.

En komplett förrådsanläggning i centrala Stockholm

Vi vet att varje kvadratmeter är värdefull i Stockholm, så varför inte använda dem till något roligare än förvaring? Förvara de saker du inte använder året runt hos oss, så att du får mer plats hemma. Du har tillgång till ditt hyrda förråd varje dag under hela året mellan 05.30 - 22.00 tack vare en personlig åtkomstbricka och lås. Vi har hög säkerhet i alla lokaler med videoövervakning, loggningssystem och rörelselarm.

Vi har rum för småförvaring som barnens gamla leksaker, vinterkläder och husgeråd, liksom lagerutrymmen som rymmer stora möbler.

Vi vill att hela din process vid magasinering ska vara enkel och smidig, och erbjuder därför flytthjälp i form av gratis lån av släp, och i vår butik säljer vi flyttmaterial av alla dess slag. Här hittar ni allt från flyttkartonger och flyttgarderober till packmaterial, bubbelplast och annan typ av emballage. Vi har kunnig personal på plats på anläggningen som gärna bidrar med förvaringstips för hur du bör organisera, råd om storlek och personlig service.

Vår förrådsanläggning på Kungsholmen sticker ut från mängden då vi förutom att erbjuda förråd även hyr ut konferenslokal och vinförvaring. Här finns vinfack i en klimatanpassade vinkällare - för ditt älsklings-vin.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade så bokar vi ett kundmöte och visar er vad vi har att erbjuda, eller kom in på vårt centrala kontor i Stockholm för en kostnadsfri visning och en kopp kaffe!

Vi samarbetar med Stockholms mest prisvärda och trevliga flyttfirma

PIPERS är flyttfirman med det där lilla extra. Deras ledord är kvalitet, trygghet och service, och med gedigen kunskap och erfarenhet sedan 2003 är de en av de mest kostnadseffektiva och kvalitetssäkra firmorna på marknaden.

PIPERS är den ultimata flytthjälpen, en allsidig flyttfirma som hjälper er skräddarsy en helhetslösning för allt ni kan tänkas behöva inför flytt; packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning. Dessutom fritt lån av flyttlådor och annat flyttmaterial.

Med PIPERS kommer det garanterat att kännas både tryggt och enkelt att flytta. De är ett kundcentrerat företag med hög servicenivå och stor flexibilitet.
Läs mer och gör en bokningsförfrågan hos PIPERS flyttfirma.

Varför Pelican Kungsholmen?
  • Central belägen precis mitt på Kungsholmen, gamla biograf Draken
  • Plats för alla dina viner i vår unika klimatanpassade vinkällare där du kan hyra förråd
  • Stor fin konferenslokal du kan hyra billigt
Avstånd
4,5km

Bromma
Ulvsundavägen 162
168 67 Bromma

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
6,9km

Lidingö
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
7,5km

Sundbyberg
Rissneleden 118
174 57 Sundbyberg

Hitta förråd Läs mer