Pelican Lidingö Stockby

Ekholmsnäsvägen 44
181 41 Lidingö
Telefon:  08-400 505 80
[email protected]
Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Helgdagar
Stängt
Speciella öppettider - Butik

6:e Juni - Stängt

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 22:00

Boka ett förråd på Pelican Lidingö Stockby

Hittade du inte det önskade förrådet?
Vi har storlekar från 1-30m2 på alla anläggningar. Ring 020 - 340 340 för att höra mer.
Hem

Om Pelican Lidingö Stockby

Välkommen till Pelican Lidingö Stockby. Här kan ni hyra billiga förråd i olika storlekar för säker magasinering av ägodelar. Vår anläggning på Ekholmsnäsvägen 44, inte långt ifrån golfbanan, är lättillgänglig med både bil och buss (buss 201 från Ropsten). Pelican Self Storage erbjuder även ett brett utbud av förråd i Stockholm.

Pelican Lidingö Stockby är en ny, modern och säker anläggning byggd 2016. Alla förråd har övervakning och ventilation, och vår anläggning är utrustad med en lastzon som gör av- och pålastning enkel och smidig. Dessutom är vårt lagerhotell bemannat av kunnig personal som hjälper er med era frågor och funderingar.

Enkel förvaring för alla behov

Det finns mängder av anledningar till varför man kan behöva extra förvaringsutrymme. Oavsett om ni vill magasinera inredning, leksaker, vinterkläder eller behöver ett isolerat garage för er båt, så finns Pelican Lidingö Stockby här för att tillgodose era önskemål. Hos oss kan ni enkelt hyra förråd för litet som stort precis så länge ni vill. Vi hjälper er bestämma vilken storlek på lagerutrymme ni bör ha.

Vi vill att hela er process vid förvaring ska vara så enkel och smidig som möjligt. Därför finns flyttmaterial tillgängligt i vår butik, däribland flyttkartonger, förvaringslådor, bubbelplast, emballage samt andra tillbehör och packmaterial för en smidig flytt. Vi erbjuder dessutom flytthjälp i form av uthyrning av släp utan kostnad till alla kunder, ett bra och billigt alternativ till att anställa en flyttfirma i Stockby.

För företag som behöver förvaringsutrymme erbjuder vi även sophantering och godsmottagning. Vår personal ser till att allt går snabbt och smidigt, och skickar iväg ett meddelande direkt när leveransen har kommit. Denna tjänsten är varmt uppskattat av många av våra företagskunder, eftersom det gör att de kan få lägga värdefull tid på annat.

Välkommen in för att höra mer om vad Pelican Lidingö Stockby erbjuder och njut av en kopp kaffe medan vi hjälper er att hitta det bästa förrådet för era behov.

Se vår guide för hur du förvarar dina saker i Pelican Lidingö Stockby.

Varför Pelican Lidingö Stockby?
  • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
  • Bra åtkomst att lasta i och ur
  • Hög servicenivå med personal på plats
Avstånd
1,9km

Lidingö
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
8,8km

Kungsholmen
Fridhemsplan 27
112 40 Stockholm

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
10,6km

Täby
Stockholmsvägen 104
187 30 Täby

Hitta förråd Läs mer