Om oss - Pelican Self Storage

Pelican Self Storage är ett ledande nordiskt varumärke inom förvaring för hem och företag. Vi har anläggningar i Sverige, Danmark och Finland som är centralt belägna och lätta att komma till.

Self Storage till alla

Vi vill vara en servicepartner när människor flyttar till och från staden, ska arbeta utomlands, flytta ihop eller flytta hem, gifter sig och skaffar barn eller saknar källar- eller vindsförråd. Bara allmänt när livet förändras eller om utrymmet blir för trångt.

Vi sätter ära i god service
Vår främsta uppgift är att tillhandahålla service av högsta kvalitet, så att våra kunder känner sig trygga i valet av Pelican Self Storage. Därför är vår service utöver det vanliga. Vår personal arbetar varje dag med att se till att våra kunder upplever att vi har det där lilla extra.

Vi särskiljer oss bland annat genom att alltid ha service-inriktad personal på plats 6 dagar i veckan, varma och extra säkra förråd

Vårt mål är att du som kund hos Pelican Self Storage ska uppleva bra och personlig service och högsta kvalitet på våra tjänster.

Vår bakgrund
Pelican Self Storage är en organisation med bas i Luxemburg och dotterbolag i Danmark, Sverige och Finland, grundad år 2009 med kapital från en amerikansk pensionsfond.

Pelican erbjuder förvaring för olika ändamål; flytt, ombyggnader, omvandling av källare/vindar, säsongsförvaring, avlägsna lagerlokaler med mera. De flesta användarna är privata kunder som lagrar hushållsgods och/eller privata ägodelar, och det finns även ett betydande antal företagsanvändare. Pelican växer och befinner sig i en expansionsfas där flera byggprojekt är pågående i både Sverige, Finland och Danmark. För närvarande har Pelican 9 anläggningar i Sverige, och den tionde kommer att öppnas sommaren 2024.

Vi fortsätter växa
Med 37 anläggningar i Sverige, Danmark och Finland och ännu fler på väg, har Pelican Self Storage en snabb utveckling. Vill du veta mer så hör gärna av dig till vårt huvudkontor.

Vårt huvudkontor i Sverige

Pelican Self Storage AB
c/o kontoret
Stockholmsvägen 104
187 30 Täby, Sweden

020 – 340 340
info [at] pelican [dot] se