Om oss - Pelican Self Storage

Pelican Self Storage är ett ledande nordiskt varumärke inom förvaring för hem och företag. Vi har anläggningar i Sverige, Danmark och Finland som är centralt belägna och lätta att komma till.

Self Storage till alla

Vi vill vara en servicepartner när människor flyttar till och från staden, ska arbeta utomlands, flytta ihop eller flytta hem, gifter sig och skaffar barn eller saknar källar- eller vindsförråd. Bara allmänt när livet förändras eller om utrymmet blir för trångt.

Vi sätter ära i god service
Vår främsta uppgift är att tillhandahålla service av högsta kvalitet, så att våra kunder känner sig trygga i valet av Pelican Self Storage. Därför är vår service utöver det vanliga. Vår personal arbetar varje dag med att se till att våra kunder upplever att vi har det där lilla extra.

Vi särskiljer oss bland annat genom att ha bättre reglerad temperatur i våra anläggningar. Belysningen är utmärkt och säkerheten hög.

Vårt mål är att du som kund hos Pelican Self Storage ska uppleva bra och personlig service och högsta kvalitet på våra tjänster.

Vår bakgrund
Pelican Self Storage grundades i Danmark 2009 av Nordic Real Estate Partners (NREP) med investering från M3 Capital Partners i London. Sedan den dagen har vi kommit en lång väg och vi fortsätter framåt. Idag arbetar vi med många nya projekt, och vårt mål är att skapa en kedja av kvalitets- och serviceinriktade anläggningar i Norden huvudsakligen kring huvudstadsregionerna och de större omgivande städerna.

Vi fortsätter växa
Med 35 anläggningar i Sverige, Danmark och Finland och ännu fler på väg, har Pelican Self Storage en snabb utveckling. Vill du veta mer så hör gärna av dig till vårt huvudkontor.

Vårt huvudkontor i Sverige

Pelican Self Storage AB
c/o kontoret
Stockholmsvägen 104
187 30 Täby, Sweden

020 – 340 340
info [at] pelicanselfstorage [dot] se