Förvara dina saker smart i förråd hos oss och få mer plats hemma med Pelican Self Storage. Vi förvarar dina saker enkelt, billigt och säkert.

Oavsett om du behöver mer plats hemma, renoverar, ska flytta eller något helt annat, så har vi en bra och smart lösning och ett förråd som passar just dina behov – för en tillfällig, kortare eller längre period.

Rena och säkra förråd i hela Stockholm

Se alla våra förrådslösningar här.

Se våra förrådVåra företagslösningar

Har du frågor om förvaring hos oss?

Behöver du hjälp med att boka ett förråd, eller är du osäker på vilket förråd och förvaringslösning som passar dig bäst? Låt oss prata om dina behov så att vi kan hjälpa dig vidare

Ring upp mig

Behöver du mer plats för dina saker?

Ibland räcker inte boendet till för magasinering av alla dina saker och ägodelar. Du kanske vill spara dina gamla ägodelar, förvara säsongsutrustning, barnkläder, böcker, eller vinterkläder? Ska du på en längre semester eller är det kanske dags att renovera eller flytta? I alla dessa fall så kan ett extra rum och mer plats vara nödvändigt. När lägenheten eller huset inte räcker till är det skönt att kunna lämna sina saker på ett tryggt och säkert ställe i närheten.

Har hallen plötsligt blivit full av flyttlådor och annat som behöver en bättre förvaringsplats?

Hos Pelican Self Storage kan du hyra förråd både flexibelt och säkert. Du väljer själv hur lång period du önskar att hyra, vilken storlek som krävs och kan lätt och smidigt byta mellan storlekar på förråden när behovet ändras. Genom en personlig kod har du tillgång till ditt förråd 365 dagar om året mellan 05.30-22.00. Därmed kan du alltid komma åt dina ägodelar smidigt och lätt. Alla våra anläggningar är också videoövervakade och larmade så att du alltid kan känna dig trygg. Om du vill veta mer om öppettider för en specifik anläggning kan du klicka på en anläggning på vår hemsida nära dig för att få mer information.
För att göra det smidigt för dig att förvara dina saker erbjuder vi också gratis släpvagn och flyttkartonger för att frakta dina saker till förrådet du hyr.

Pelican Self Storage erbjuder också privat förvaring för vin i fräscha vinkällare med klimatanläggning och en garanterad temperatur på 12-14 grader. Pelican Self Storage erbjuder lösningar till alla dina förvaringsproblem, oavsett om du letar efter långtidsförvaring eller bara önskar ett extra rum till din inredning, dina kläder eller förvaringslådor. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta ett förråd att hyra som passar just dina behov.