Få mer plats hemma genom smidig förvaring i små eller stora förråd

Det kan finnas många anledningar till varför det är mindre plats hemma, men en sak är säker: För lite utrymme är otroligt irriterande. Ett organiserat hem är A och O för en rofylld autmosfär, vågar du anta utmaningen och få styr på ditt hem på 30 dagar? Vilka saker det än är som tar plats har vi många flexibla förvaringslösningar för dig. Här kommer några förslag på hur du bäst magasinerar dina saker.

Förvara dina saker i en uppvärmd walk-in-closet

Vinterkläder tar mycket plats. Förvaring av dunjackor, overaller, pälsar, skidutrustning och allt annat tar onödigt mycket utrymme i garderoben under sommarhalvåret. Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar i Stockholm. Vi har tagit fram ett alternativ för magasinering av dina kläder: Små, uppvärmda förråd som är speciellt passande för klädförvaring och fungerar som en extra garderob till ditt hem.

Hitta närmaste pelican

Förvara alla minnen på ett säkert ställe

Några av de mest värdefulla ägodelarna är de som har affektionsvärde. Du skulle aldrig slänga dina arvegods men de tar fortfarande mycket plats hemma. Alla våra förråd är fräscha, rena och torra för bäst förvaring av viktiga och känsliga ägodelar. Du kan hyra ett förråd i Stockholm och förvara dina saker både kortare och längre perioder. Pelican ser till att minnena förvaras på bästa sätt.

Hitta ditt förråd

Få mer plats i källaren

Är det en återkommande utmaning att få mer plats i källarutrymmet eller i garaget till allt du vill spara? Det finns saker som man älskar men inte längre har användning för eller som inte passar för säsongen. Så om du trots en lyckad och stressfri sommarstädning fortfarande saknar plats så har Pelican flera förvaringslösningar för olika behov. Låt oss ta hand om bebissakerna, gitarrerna, skidutrustningen och allt annat som kan sparas till framtiden. Här kan du läsa mer om hur våra små förråd ger stora fördelar i ditt hem. Du har tillgång till ditt förråd hos Pelican nästan dygnet runt så att du kan komma och hämta och lämna saker när det passar dig. Det finns förråd att hyra i flera olika storlekar och dessutom kan du enkelt byta storlek när behovet av förvaring ändras.

Hitta ditt förråd

Pelican Self Storage: Mer än bara förvaring

Det är mycket som händer i Stockholm nu för tiden. Staden växer så det knakar och i den växande metropolen lever människor storstadsliv mer än någonsin. Nya restauranger poppar upp på de minst anade platserna, vinbarer är hetare än någonsin och överallt ser man nya, trendiga sätt att använda stadens utrymmet för konst, design och mode. Men när Stockholm expanderar i alla dimensioner, får vi även mindre yta att leva på. Att compact living lyckats bli ett trendord är bevis nog. Det hårda klimatet på bostadsmarknaden gör det inte heller enklare att få ihop livspusslet. När det verkar som att staden helt enkelt inte hänger med Stockholmarnas levnadsvanor, får Stockholmarna hitta lösningarna själva. Så, vad gör vi?

Det är inte lite som ska få plats i Stockholmarnas hem heller. Eftersom “less is more” är långt ifrån gemene mans motto blir det minst sagt snabbt trångt hemma på vinden. Inte minst ska vi få plats med allt praktiskt som flyttkartonger, lådor, verktyg och annat som vi egentligen nästan aldrig använder ändå. Att vi även blivit totalt traditions-tokiga, shoppinggalna och hobby-fantaster hjälper inte våra redan överfulla hem. Med det sagt, så finns det en lösning. En lösning som egentligen funnits precis under näsan på oss ett bra tag, utan att vi sett dess fulla potential. Lösningen är enkel: Self Storage. Nu tänkte vi gå igenom några av de möjligheter som ett Self Storage innebär.

Walk-Out Walk-In closet
Mode och kläder är någonting Sverige och Stockholm har i blodet. Det knepiga är ju bara att veta hur du ska få plats med all den kreativitet som kläder ger i hemmet. Ultimat, och en vanlig dröm, skulle vara att göra om ett helt rum hemma till en walk-in closet. Tyvärr är det få förunnat både den platsen det krävs samt den kostnaden. Därför introducerar vi: Walk- Out Walk-In Closet. Helt enkelt, ditt förråd blir den garderoben du går ut från ditt hem och in i ditt Pelican för att nå. Här har du all plats du behöver för att förvara de skor, jackor, kappor, aktivitetskläder, tröjor, vantar, mössor, stövlar och allt därtill du inte kan ha hemma. Se det som en uppdatering i den vanliga garderoben varje gång du växlar innehållet mellan Pelican och hemmet. Ekonomiskt!

Låt inte brist på förvaring sätta stopp för dina ambitioner!
Dykningen var underbar förra sommaren, snowboarden fantastisk i vintras, och golfklubborna perfekta den där våren du skulle lära dig att golfa med kompisarna. Reservdäcken till motorcykeln du köpte, alla de resväskor och ryggsäckar du införskaffat för att möjliggöra resorna till exotiska resmål och veden från när du tänkte bli en sån som endast värmer lägenheten med naturliga källor. När det finns så mycket intressant och utmanande man kan lägga sin fritid på blir det så retligt när begränsat utrymme hindrar resan mot självförverkligande. Tack och lov att du kan förvara dina saker hos Pelican!

Välkomna din moderna “hoarder”
Många saker vi äger inser vi inte värdet av förrän vi står inför valet att slänga eller spara. Det kan vara saker som gamla badleksaker och gosedjur från när barnen växte upp, leksaker du älskade som liten och vill föra vidare, ett andra set dynor till stolarna på balkongen, eller inredning från gammelfarmor att ta fram ifall du plötsligt skulle vilja styla om hemmet. Ja, det finns mycket att fästa sig vid! Tur då att du kan hyra förråd hos Pelican i alla möjliga storlekar, så att du kan matcha dina specifika krav och behov.

Vi ser till att dina saker är i tryggt och säkert förvar oavsett anledning och tidsperiod för din magasinering, så att du kan använda dyrbar plats till annat. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta det förråd som passar dina behov.

Väljer du Pelican Self Storage får du inte bara förvaring, utan även:
- Personlig service sex dagar i veckan, på alla våra anläggningar.
- Möjligheten att låna en släpvagn helt gratis.
- Hög säkerhet på alla anläggningar, med videoövervakning, loggsystem och rörelselarm.
- Fri tillgång till ditt förvaringsutrymme alla dagar i veckan mellan kl. 05.30-24.00.
- Hjälp med varumottagning om du som företagskund behöver hjälp med lagerutrymme.