Hyr ett förråd hos Pelican och få hjälp med din flytt

Ingen flytt är den andre lik. Att flytta är en nystart, men det är inte alltid som logistiken fungerar i övergången mellan gammalt och nytt. Pelican har flera tjänster och olika förvaringslösningar som kan göra din förvaring och magasinering både smartare och enklare. Men glöm inte att de praktiska förberedelserna inför flytten ofta är vad som lägger grunden för en lyckad flytt. Från flyttillbehör såsom lådor, bubbelplast och silkespapper till gratis uthyrning av släpvagn och förvaring i uppvärmda, fräscha och billiga förråd i i Stockholm. Hämta flyttillbehören hos oss, boka släpvagn, packa sakerna som ska flyttas och lämna allt i ditt förråd – enkelt, modernt och smidigt. Du kan också läsa mer om hur du kan stylea din lägenhet innan försäljning.

Förvara dina saker och möbler medan du väntar på nyckeln

När du ska flytta till ett nytt hem blir det ofta en övergångsperiod där du tillfälligt måste förvara dina tillhörigheter. I väntan på att ditt nya bohag ska bli inflyttningsklart kan du hyra ett eller flera av våra varmförråd i Stockholm, och oavsett om du behöver förvara möbler, barnleksaker, böcker, inredning eller kanske kläder, så har Pelican Self Storage en smart lösning av förrådsuthyrning för dig. Vi har både små och stora nyckelfärdiga förråd från 1-50 kvm, och du kan med fördel ta hjälp av vår storleksguide för att hitta vilken storlek som bäst passar dig. Oavsett vilket du väljer så är dessa isolerade och temperatur-kontrollerade förråd alltid säkra, rena och torra så att dina saker inte tar skada.

Hitta närmaste Pelican

Låna en gratis släpvagn

Hos oss kan du låna ett släp helt utan kostnad, även om du inte är kund. Det enda du behöver är en bil med dragkrok och sedan kan du smidigt hämta upp, frakta och transportera dina saker från och till ditt hyrda förråd. Boka en släpvagn online redan idag – Att transportera dina saker från ditt hem till ett av våra förrådshotell har aldrig varit enklare, så passa på att utnyttja vår släpvagnsuthyrning.

Hitta släpvagn

Behöver du flyttkartonger?

När du ska flytta dina saker och möbler är det viktigt att de förvaras och packas på rätt sätt så att de inte skadas. Flyttlådor är ett enkelt och smart sätt att både frakta och förvara dina saker i ditt förråd eftersom att de kan staplas på varandra. På Pelicans anläggningar kan du köpa allt flyttmaterial du behöver till billigt pris, inklusive flyttkartonger, bubbelplast och silkespapper. Att flytta dina saker till ett förråd och magasinera ska vara smidigt, smart och enkelt. Vi vet hur du bäst förvarar dina saker, säkert och tryggt i våra förråd - allt för att hjälpa dig vid din flytt. Läs även vår guide och lär dig packa smart.

Flyttmaterial

Är du osäker på vilken storlek du behöver så kan du enkelt använda vår storleksguide. Eller har du ett specifikt behov som vi kan hjälpa till med? Kontakta oss gärna – Vi har lediga förvaringsutrymmen i olika storlekar och mått för just ditt behov, litet som.

Skicka mail Hitta närmaste Pelican

Pelican hjälper dig när du flyttar

När du ska flytta är det många bollar i luften och många saker som ska sorteras, organiseras och flyttpackas - speciellt om du flyttar för första gången.
Om så är fallet kan du läsa vår flytta hemifrån-guide och få flytthjälp av Pelican. Genom att förvara möbler och andra saker som inte behövs för tillfället eller kläder som inte passar för säsongen i ett förråd hos Pelican, kan du enkelt förbereda dig inför flytten och undgå allt vad flyttkaos innebär. Passa dessutom på att läsa igenom proffsorganisatörens 10 tips för en extra lyckad flytt. Pelican har öppet 05.30-22.00, så du har alltid tillgång till att hämta och lämna dina saker som är i vägen eller ska flyttas in i det nya hemmet. Det blir inte bara enklare att flytta men hjälper dig också att komma iordning snabbare och att känna dig som hemma.
En flytt ger perfekt tillfälle för att testa nya snygga stilar, läs om de hetaste inredningstrenderna här och få inspiration till ditt nya hus eller lägenhet. När det kommer till själva inflytten kan det vara svårt att veta hur man gör det enklast för sig själv. Läs våra praktiska råd för att göra inflytten enklare. Oftast kan man inte flytta in samma dag som man flyttar ut och då kan magasinering mellan flytten vara bästa lösningen. Det ger dig utrymme att hinna få undan dina prylar och städa innan det är dags att lämna ditt gamla ställe och möjlighet att pausa några dagar innan det är dags att flytta in i nya hemmet. Här har vi samlat 6 tips som gör flytten både enkel och miljövänlig. Pelican är nämligen helt flexibla när det kommer till hyresperioden så att du både kan förkorta och förlänga din period efter ditt behov - ett dygn, en vecka eller kanske långtidsförvaring en månad? Vi gör det smart och enkelt.