Behöver du en förvaringslösning när du flyttar utomlands?

Befinner du dig i en situation där du ska flytta utomlands eller ut och resa för en kortare eller längre period? Då har Pelican Self Storage rätt förvaringslösningar för dig.

Vi erbjuder förvaringsplats och förrådsuthyrning i hela Stockholm. Oavsett om du behöver packa ner hela hemmet inför flytten, göra extra plats för en hyresgäst eller bara förvara dina kläder, skor eller möbler under en kortare period, så förvarar vi dina saker tryggt och säkert medan du är borta.

Det betyder att du kan njuta av ditt äventyr medan vi ser till så att dina förvaringslådor, leksaker, dyner, din vinlagring, eller vad du än behöver ställa undan – förvaras billigt, enkelt och säkert.

Har din arbetsplats stationerat dig utomlands?

Det finns många praktiska saker förknippade med att dra upp bopålarna och börja ett arbetsliv utomlands. Pelican erbjuder ett antal förrådslösningar som gör skiftet smartare, enklare och smidigare för dig.

När man byter hem, stad eller land är omställningen ofta stor nog för att känna att man vill slippa att också tänka på vad man ska göra av allt på sin vind, i sin hall eller i sin källare, och man har kanske inte möjligheten att låta hemmet vara sitt privata lagerhotell.

Vi har nyckelfärdiga varmförråd i små och stora storlekar, från 1m2 till 50m2, så det är upp till dig hur mycket som behöver förvaras tills du är hemma igen. Vi gör det så tryggt som möjligt för dig och din familj att magasinera era saker. Läs mer om våra olika storlekar och hitta vad som passar dig med vår storleksguide.

Hitta närmaste pelican

Ska du flytta utomlands under en lång eller obestämd tid?

Det kan finnas flera orsaker till att inte flytta med hela bohaget utomlands. Kanske har du sålt din lägenhet eller ditt hus och behöver tillfällig, extra förvaring innan du åker iväg? Eller kanske vet du inte vad du vill ta med dig? – Vi hjälper dig med din långtidsförvaring.

Vi ger dig goda råd och hjälp med magasinering och flytt, flyttkartonger, packtillbehör och förvaringslösningar före, under och efter att du har bosatt dig i ditt nya hem utomlands. Det går bra att både förlänga eller förkorta hyresperioden på ditt förråd, dessutom byter du enkelt storlek, från litet till stort magasin eller tvärtom – flexibelt och med kort uppsägningstid erbjuder vi smarta förvaringslösningar.

Få ett skräddarsytt erbjudande

Ska du studera utomlands?

Som studerande är det en stor möjlighet att få tillfället att flytta och fortsätta sina studier utomlands. Men vad gör du med dina saker när du är borta och det inte finns plats hos föräldrar eller vänner?

Oavsett om du hyr ut din lägenhet eller ditt rum kan du tryggt och enkelt hyra ett billigt förråd och förvara dina kläder, möbler, böcker och din cykel hos oss när du är borta. Våra self-storage anläggningar har både små och stora förråd från 1m2 så att du kan välja passande storlek – Dessutom är alla förrådshotell centralt belägna så att du enkelt kan lämna av och hämta upp dina tillhörigheter på dina egna villkor.

Hitta en pelican nära dig

Vi förvarar dina saker oavsett var du är stationerad

Ingen stationering är den andre lik. Vissa stationeras som soldater; några som diplomater eller ambassadörer, andra som något helt annat. En stationering kan vara både positiv men också innehålla svåra övervägningar. Vi hjälper gärna till så att dina ägodelar och saker inte fyller onödig plats. Vi hjälper dig förbereda flytten genom att skräddarsy en förvaringslösning och hitta ett smart förråd som exakt motsvarar dina behov, önskad uthyrningsperiod och prisklass – Och hos oss kan du även låna en gratis släpvagn så att din upplevelse blir så enkel och smidig som möjligt.

Få ett skräddarsytt erbjudande

Pelican hjälper dig när du behöver mer plats

Det finns många tillfällen när du önskar att du hade mer plats för dina saker. Det kan vara att du flyttar samman med din kärlek, får tillökning i familjen, när du köper nytt boende eller när du bestämmer dig för att flytta utomlands på bestämd eller obestämd tid. Eller har hallen bara förvandlats till en lagerlokal för flyttlådor, förvaringskorgar, barnleksaker och massa annat?

Pelican har lösningen för alla som behöver magasinera sina saker under flexibla förhållanden. Om du har ett förråd hos Pelican har du alltid möjlighet att både förlänga eller förkorta din hyresperiod, för vi vet att flytt och förvaringsbehov ändras med tiden. Dessutom erbjuder vi dig gärna lite extra flytthjälp genom att låna ut gratis släpvagnar – Du kan även boka dem på ett Pelican Self Storage center nära dig.

På våra anläggningar kan du dessutom köpa billiga flyttmaterial såsom flyttkartonger, bubbelplast och tejp. Självklart erbjuder vi även förvaringslösningar och lagerplats för företag så att ni kan utvidga och optimera er verksamhet. Oavsett vad din anledning till att magasinera dina saker hos oss är, ser vi till så att du är den enda som har tillgång till ditt förråd och alltid kan känna dig trygg – med tillgång varje dag mellan 05.30-24.00. Välj ett förråd som passar dig – vi har oslagbara priser.