Vinlagring hos Pelican i Stockholm

Vinlagring hos Pelican i Stockholm

Att ha ett stort vinintresse får ofta till följd att både du och dina viner så småningom blir trångbodda. Dessutom behöver vinflaskorna vårdas efter konstens alla regler. Vinet behöver både svalka, mörker och stillhet och trivs därför allra bäst i en vinkällare där det kan mogna och utvecklas i lagom takt. Oavsett om du är ny på vinlagring eller har en stor samling så finns vi här för att hjälpa dig. Våra rymliga och välutrustade konferensrum är även perfekta för företag eller privatpersoner som vill bjuda in på en vinprovning.

Både hos Pelican Self Storage Kungsholmen samt Sundbyberg erbjuder vinkällare mitt i Stockholm, lättillgängligt, smart och säkert.

Tempererad vinkällare

Hos oss kan du lagra dina viner i vår fräscha vinkällare som håller en medeltemperatur på ca. 12-14 grader. Våra vinförråd håller en jämn temperatur under dygnets samtliga timmar samt är mörka och insynsskyddade. Du har möjlighet att inreda ditt förråd enligt dina egna behov för att på bästa sätt ge dig en skräddarsydd förvaringsplats. Antalet flaskor som förråden rymmer beror på vad för typ av lådor eller backar du väljer att inreda med.

Hitta vin-förråd på Kungsholmen Hitta vin-förråd i Sundbyberg

Inte bara vinförvaring

Vi vet att det är väldigt trevligt att smidigt kunna smaka på viner som lagrats för att se hur dessa utvecklas. Hos oss kan du även hyra vårt rymliga och ljusa konferensrum på anläggningen så att du och dina vänner kan prova era egna viner. Om du inte har egna vinprovarglas finns möjlighet att låna av oss - Smart, enkelt och smidigt.

Hitta vin-förråd på Kungsholmen Hitta vin-förråd i Sundbyberg

Lättillgängligt och med hög säkerhet

Givetvis erbjuder vi hög säkerhet i och runt vår vinkällare. Vi har ett avancerat accessystem som gör att du kan komma och gå när det passar dig mellan 05:30-22:00 alla dagar i veckan. Vinkällaren och samtliga ingångar är även alla kameraövervakade. Allt för att vi inser hur viktigt det är att du skall känna dig så säker som möjligt när du lagrar ditt vin hos oss på Pelican Self Storage. Våra avtal är dessutom flexibla, har inga långa uppsägningstider, och du kan gå upp eller ned i storlek när det passar dig - Hos oss styr du själv om du vill ha en tillfällig, medellång- eller långtidsförvaring av dina viner.

Hitta vin-förråd på Kungsholmen Hitta vin-förråd i Sundbyberg

Kom igång med din vinförvaring snabbt!

Är du osäker på hur mycket plats du behöver? Eller om ett stort eller litet förråd hade passat dig bäst? Vår kvalificerade personal hjälper dig att hitta det vinförråd som motsvarar ditt behov. Det ska inte behöva vara krångligt att förvara viner och därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. Boka in din visning och flytta över vinerna till ditt vinförråd redan samma dag.

Du är varmt välkommen.

Hitta vin-förråd på Kungsholmen Hitta vin-förråd i Sundbyberg

När vin är ens passion

En alldeles egen vinkällare, ja det hade ju varit något. Men av praktiska skäl är det inte alltid en sådan vardagslyx som står överst på listan när man letar ny bostad, köper ny inredning eller istället väljer att renovera sitt kök. Vi på Pelican ser däremot inte detta som en tillräckligt god anledning för att du ska behöva ge upp din vinpassion, och därför borde inte heller du göra det. Låt istället Pelican Self Storage bli en billig och smidig förlängning av ditt hem, där du får tillgång till din alldeles egna vinkällare, mitt i centrala Stockholm. Det centrala läget gör att du alltid har lätt och enkel tillgång till din vinkällare även om du inte har bil. På så sätt kan du enkelt fylla på ditt vinförråd när du kommer hem från vinresan i Frankrike, eller plocka fram finvinet när du spontant känner för att unna dig något extra. Det behöver varken vara dyrt eller omständligt att vara vinfantast, det är Pelican ett bra bevis på.

Varför Pelican?
När du väljer att lagra dina viner hos oss får du ta del av följande fördelar:

• Fräsch vinkällare med en medeltemperatur mellan 12-14 grader
• Behovsanpassad storlek på vinförrådet för att få plats med det du önskar
• Hög säkerhet med kameraövervakning i och runt vinkällaren
• Tillgänglighet till ditt förråd 05:30-22:00 varje dag
• Personlig service utöver vad man kan förvänta sig
• Stor och fin konferensrum som du kan hyra till ett billigt pris

Flexibla lösningar efter dina behov
Som med alla våra andra förvaringslösningar är vi självklart flexibla utefter dina specifika behov. Glöm vinförvaring i hallen eller på vinden med tillhörande dåliga luftfuktighet, isolering och ventilation. Vi erbjuder vinförråd som alla är fräscha, mörklagda och klimatanpassade för att se till så att dina viner håller sig i toppskick. Dessutom är dina viner i tryggt och säkert förvar under dygnets alla timmar tack vare vårt övervakningssystem. Som alltid kan du kostnadsfritt byta förrådsstorlek om dina behov ändras, och dessutom har vi aldrig långa uppsägningstider. Om du blir osäker på hur mycket förrådsplats du är i behov av kan du kontakta oss för personlig rådgivning.

Bjud in till vinprovning

Kanske har du också länge drömt om att samla ihop kompisgänget eller företagsteamet för en vinprovning? I så fall kan du billigt och smidigt hyra någon av våra ljusa och fräscha konferenslokaler med 14 sittplatser. Du kan självklart låna vinglas av oss på plats, och dessutom är våra konferenslokaler utrustade med TV/projektor, kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare. Med andra ord har vi allt du behöver både som privatperson och företag.

Vi tar gladeligen emot både vinkonnässörer och nybörjare, med en stor eller liten samling, hos oss är alla välkomna! Kom gärna förbi Pelican Self Storage för en kopp kaffe och gratis visning av vår anläggning och våra förråd . Om det passar dig får du tillgång till din vinkällare med en gång.

Varmt välkommen!