Magasinera dina saker & möbler i ett förråd och få extra plats i byggkaoset

Det kan vara ett omfattande jobb att renovera eller bygga om. Speciellt om du ska renovera stora delar av ditt hus eller lägenhet. Pelican hjälper dig gärna med magasinering magasinering i våra förråd under tiden som du behöver det. Dessutom har vi sammanställt några smarta knep du kan ta till för att spara tid, besvär och pengar. Även om renoveringen drar ut på tiden eller kanske rent av blir klar tidigare än väntat så erbjuder Pelican flexibla hyresperioder för att passa dina behov. Du kan dessutom ändra storlek på våra förråd under tiden som du magasinerar hos oss. Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar i Stockholm.

Få extra utrymme i allt byggkaos

Har sovrummet blivit ett förråd? Eller äter du frukost omringad av täckplast eller gamla kläder? Medan du renoverar kan det finnas behov för lite extra förvaringsutrymme i hemmet. Därför erbjuder vi magasinering i allt från små förråd på 0,5 kvm till 75 kvm där du kan förvara byggmaterial, flyttmaterial eller möbler som ska skyddas från byggdamm. Oavsett vad du magasinerar hos oss ser vi till att dina ägodelar är i säkert förvar. Hos oss får du dessutom alltid personlig service gällande allt från storleksguidning till tips och trix om förpackningsmaterial.

Hitta närmaste pelican

Låna en gratis släpvagn

Pelican vill underlätta din renovering och magasinering i alla steg. Just därför har alla våra anläggningar gratis släp till din bil som du kan låna i 24 timmar. På så sätt kan du enkelt frakta dina flyttkartonger, verktyg, möbler eller dynor precis när det passar dig, istället för att lägga pengar och energi på flytthjälp, flyttfirma och flyttbil i Stockholm som du sedan måste anpassa dig efter. Allt du behöver tänka på är att ha en dragkrok på bilen. Du behöver faktiskt inte ens magasinera dina saker hos oss för att kunna boka bilsläp gratis. Hitta närmaste Pelican-anläggning och boka en släpvagn smidigt och enkelt online eller i Freetrailer-appen.

Boka trailer

Magasinering är nyckeln till mer utrymme och mindre stress

När du är mitt i en flytt eller renovering hemma är det minst sagt lätt att få panik över saker som ligger överallt. Pelican Self Storage hjälper dig att få ordning på kaoset genom att erbjuda enkel förrådsuthyrning till möbler och andra ting. Våra förråd fungerar som en förlängning av ditt hem så att du får en bättre överblick och mer utrymme till att vara kreativ. Pelican ser det som sin huvuduppgift att underlätta för dig genom att ta hand om dina saker på bästa sätt. Låt inte renoveringen bli onödigt jobbig och stressfylld när du enkelt kan hyra billiga förråd på våra lagerhotell.

Alltid hög kvalitet och flexibilitet

När du magasinerar hos Pelican kan du förvänta dig hög kvalitet och flexibilitet. Som kund får du själv styra över förrådsstorlek och hyrtid för att matcha dina exakta behov. Vi vet mycket väl att en renovering kan dra ut på tiden, därför är det självklart helt gratis att ändra tid och/eller förvaringsutrymme under tiden du magasinerar om det skulle behövas. Vi erbjuder förråd från 0,5m2 - 75m2 i olika prisklasser. Om du är osäker på hur stort förråd du är i behov av finns vi alltid här som din personliga storleksguide.

Oavsett vilken storlek du väljer garanterar vi att förråden är säkra, rena och fräscha, så att det du magasinerar inte tar någon skada. Med faciliteter och säkerhetssystem i toppskick ser vi till att dina saker är i tryggt förvar dygnet runt, så att du kan känna dig säker, koppla av och istället lägga dyrbar tid och energi på din renovering eller flytt.

Enkel och smidig magasinering oavsett vad det gäller

Renovering är givetvis bara en av många anledningar till att magasinera. Förrådsförvaring kan också vara räddaren i nöden när garaget väller över med julpynt och barnleksaker, gosedjur, när du ska flytta utomlands, eller när du behöver göra plats för en tillfällig hyresgäst. Vad än tillfället kräver, litet som stort, så finns Pelican här för att underlätta din vardag.

Utöver förvaring erbjuder Pelican ett flertal tjänster för att göra din magasinering enkel och smidig:

- Personlig service 6 dagar i veckan på alla våra anläggningar.
- Hög säkerhet med larmsystem och videoövervakning dygnet runt.
- Faciliteter i toppskick, förråd med temperaturkontroll och bra belysning.
- Möjlighet att låna gratis släpvagn i 24 h.
- Tillgång till ditt förråd 05.30-00.00 7 dagar i veckan.
- Varumottagning för företag, om du som företag vill att vi placerar dina varor i ett förråd.
- Brett utbud av billiga flyttlådor, flyttmaterial och packmaterial i våra anläggningar.

Genom att utnyttja de tjänster vi erbjuder kan du skräddarsy din magasinering utefter ditt eget schema och dina unika behov. Och vi finns alltid här för att hjälpa till.

Förråd i stockholmsområdet

Stockholm växer så det knakar med fler invånare, och med höga bostadspriser är förvaringsytor inte alltid prioriterade. Så varför slösa dyrbara kvadratmeter i din nya bostad på flyttkartonger fyllda med saker du inte använder året om? Låt istället Pelican vara ditt ’home away from home’, och kom förbi precis när det passar dig. Med maximal frihet får du möjlighet att ta din tid och inreda ett rum i taget efter renoveringen. Dessutom kommer det nu vara helt problemfritt att plocka fram badkläderna inför sista-minuten-resan eller pulkan när snön har lagt sig.

Vi har sju lagerhotell i Stockholmsområdet för dig som vill hyra förråd. Alla våra anläggningar är placerade i anslutning till de större huvudlederna så att du som kund enkelt kan flytta eller hämta dina saker precis när det passar dig, oavsett om du bor i centrala Stockholm eller dess omnejd.

Självklart erbjuder vi även magasinering och förvaringslösningar för företag, så att ni får det extra utrymmet ni är i behov av för att optimera er verksamhet. Vi hjälper till med leveransmottagning och ser till att ni alltid får den service ni är i behov av.

Välkommen in till någon av våra anläggningar för att höra mer om våra förvaringssystem!