Hyr förråd i Stockholm på Pelican Self Storage

På Pelican Self Storage hittar du Stockholms bästa förvaringslösningar för både privatpersoner och företag. Våra centrala platser täcker hela storstockholm, och vi garanterar dig hög säkerhet, personlig service 6-7 dagar i veckan och förstklassig service.

Botkyrka

Segersbyvägen 18, 145 63 Norsborg
Telefon: 08 - 400 505 20
[email protected]

Bromma

Ulvsundavägen 162, 168 67 Bromma
Telefon: 08 - 22 31 30
[email protected]

Järfälla

Girovägen 7, 175 62 Järfälla
Telefon: 08 – 400 505 25
[email protected]

Kungsholmen

Fridhemsplan 27, 112 40 Stockholm
Telefon: 08 - 33 72 00
[email protected]

Sundbyberg

Rissneleden 118, 174 57 Sundbyberg
Telefon: 08 - 400 505 15
[email protected]

Sollentuna

Sollentunavägen 4, 191 37 Sollentuna
Telefon: 08 - 400 505 90
[email protected]

Lidingö

Södra Kungsvägen 71, 181 32 Lidingö
Telefon: 08 - 731 68 60
[email protected]

Lidingö Stockby

Ekholmsnäsvägen 44, 181 41 Lidingö
Telefon: 08-400 505 80
[email protected]

Täby

Stockholmsvägen 104, 187 30 Täby
Telefon: 08 - 622 50 00
[email protected]

Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 13, 194 61 Upplands Väsby
Telefon: 08-400 505 10
[email protected]

Vi har både små och stora förråd till bra priser i högsta kvalitet på marknaden. Oavsett om du letar efter flexibel förvaring av dina tillhörigheter eller ett säkert lager för ditt företag så har vi plats och skräddarsydda lösningar just för dig. Läs mer om dina alternativ och hitta ett centrum nära dig här.

På Pelican Self Storage kan du hyra det lagringsutrymme du behöver - torrt, säkert och i rumstemperatur! Vi erbjuder lagringsutrymme från 1m2 och uppåt. I våra mindre förråd kan du enkelt stapla flyttkartonger, få plats med det överblivna från vardagsrummet eller köket, en säng eller andra möbler du behöver gömma undan en stund.

Med ett stort garage, ett XL-lager eller ett konferensrum får du ett brett utbud av inredningsalternativ - och dessutom gott om plats! Läs mer om förvaring för företag och få idéer om hur du kan hyra kontor eller skapa ett fjärrlager för produkter. Vi ger dig den högsta säkerheten på marknaden och med 10 anläggningar från Botkyrka i söder till Sollentuna i norr, hittar du oss i hela Stockholm och kringliggande områden.

Här är våra anläggningar i storstockholm - alla närliggande större vägar, vilket gör det extra enkelt att transportera inredning, däck båt eller husvagn direkt till dörren på din valda anläggning:


Förutom centrala lägen finns det också många andra fördelar med att hyra ett förråd på Pelican Self Storage:
  • Hög säkerhet 24 timmar om dygnet
  • Personlig service 6-7 dagar i veckan
  • Gratis lån av släpvagn för transport
  • Fri tillgång till ditt lagringsutrymme mellan 5:30-22:00 alla veckodagar


Smarta och säkra förvaringslösningar

När du har saker som ligger i källaren, utomhusförrådet, garaget eller på vinden, kan de fortfarande skava lite i bakhuvudet. Blir det för kallt över vintern? Kommer kläderna att börja lukta av att ligga i källaren? Blir sakerna blöta om det börjar regna? Den här typen av frågor försvinner när du hyr ett rent och väl upplyst förråd med rätt temperatur - Resultatet? - Mindre huvudvärk och mer vinster!

Som Stockholmare är du förmodligen van vid osmidiga, små och trånga förråd eller förvaringsplatser i källare eller på vinden. Trånga gångar, vattenledningar och låga takhöjder hjälper inte heller. Många antar därför ofta att förvaring av deras tillhörigheter kräver ett högt antal kvadratmeter - Detta är dock lite av en visuell illusion. För med ett fyrkantigt eller rektangulärt förvaringsutrymme på Pelican Self Storage får du plats med mycket mer på några få kvadratmeter. Våra rum är byggda för förvaring med högt i tak, så att du enkelt kan stapla lådor och ställa en soffa eller säng upprätt.

På Pelican Self Storage får du med andra ord en fräsch start. Du får kontroll över dina saker och hyr lagerutrymme under enkla, säkra och professionella förhållanden. Vi hjälper dig att komma igång med ett kostnadsfritt lån av släp, så att du snabbt kan gå vidare med din renovering, din resa utomlands eller ditt företag. Om du behöver flyttlådor i kartong, plastpåsar eller något annat som kan underlätta har vi massor av billigt flyttmaterial till salu.

Dina saker kommer att skyddas mot både frost och värme, och du kan lämna allting stöldskyddat och säkert åt oss - Vi har både övervakningskameror och toppmoderna lås- och åtkomstsystem.

Hitta ditt nästa förråd

Få extra utrymme hemma med våra olika förvaringslösningar i Stockholm

Det är både trevligt och populärt att bo i livliga städer såsom Stockholm. Allt ligger inom räckhåll och det surrar av liv såväl på gatorna som i gränderna. Stadslivet erbjuder rörelse, kulturupplevelser och massor av aktiviteter. Men de många fördelarna och de vackra områdena driver också upp boendepriserna, och det kan vara svårt att hitta en plats att bo som känns överkomligt. Därför minskar vi ofta antalet kvadratmeter för att kunna bo centralt.

Men när utrymmet är mindre, hur blir det då med alla våra saker? Speciellt vid flytt från förorterna måste man ofta lämna ett förråd, garage eller det där extra vindsutrymmet - och hur gör vi med vinterdäcken, dynorna, motorcykeln, barnens vinterkläder och den gamla båten? De små utrymmena på vinden eller i källaren är ofta inte tillräckligt stora för långvarig förvaring - speciellt om du behöver kunna röra dig där inne! Oavsett om det är böcker, trädgårdsmöbler, ett gammalt skötbord eller något annat, kan det vara trevligt att få det ur vägen.

Medan vissa människor längtar efter att ha några extra timmar om dagen kanske du går runt och vill ha lite extra utrymme för förvaring - en slags förlängning av lägenheten. Det är då vi kommer in i bilden! På Pelican Self Storage hjälper vi dig att bli av med de proppfulla skåpen och de trånga förråds- och källarrummen, så att du blir mindre stressad över att inte kunna hitta lugnet där hemma - Vi ger dig extra frihet och utrymme! Vårt hyresavtal har alla tänkbara dimensioner och storlekar som du så länge saknat.

Hitta ledigt förvaringsutrymme

Vi hjälper ditt företag att komma igång med lagerförvaring

Förutom förvaring för privatpersoner har vi naturligtvis också fördelaktiga lösningar för organisationer och företag. Vissa behöver ett lagerhotell som förråd för verktyg eller säsongsartiklar, medan andra utnyttjar ett av våra konferensrum med bra ljusinsläpp, perfekt för konferenser och möten, utrustat med allt från whiteboards till ett fullt utrustat kök.
Du kan också hyra ett uppvärmt garage, vilket ger dig flexibel tillgång till ett fjärrlager eller förvaringslokal med möjlighet att köra direkt upp till porten för lastning och lossning. Så oavsett om du behöver ett produktlager till din webbshop, tillfälligt lagringsutrymme i samband med omlokalisering av företag eller en utrymme för att hålla en konferens, har vi platsen redo för dig. Läs mer om våra skräddarsydda affärserbjudanden, eller kom in och prata med oss i en av våra många anläggningar i storstockholm.

Hitta er nästa lagerlösning


Att förvara på Pelican är säkert och flexibelt

När du vrider på nyckeln och lämnar dina saker hos oss kan du vara säker på att de kommer att vara kvar exakt där du lämnade dem. Vi har säkra åtkomstsystem, videoövervakning och personal på plats, och vi anser att det är vår viktigaste uppgift att ta hand om dina tillhörigheter. Poängen med att hyra förvaring är just att du inte längre behöver ligga sömnlös och orolig över ett gammalt, rostigt hänglås i källaren eller undra om trädörren håller om någon skulle försöka bryta sig in. Hos oss får du säkra metalldörrar med lås, tre nycklar och ett passerkort, som du håller reda på själv.

Det skiljer sig ofta en del på vad folk vill lagra, vi accepterar allt förutom lättantändliga vätskor, öppnade färgburkar och lättfördärvliga livsmedel. Kanske behöver bebissakerna eller barnens leksaker tillfälligt gömmas undan? Eller har du användning av en extra garderob för vinterförvaring? Vi tar gärna hand om dina möbler under en kortare period om du till exempel står mellan två boenden, och vi är också tillgängliga om hela ditt hem behöver förvaras medan du är på en längre vistelse utomlands - möjligheterna är många på Pelican Self Storage!

Med många och bra lagringsalternativ guidar vi dig till rätt storlek

Om du är osäker på vilken rumsstorlek du behöver, kolla in vår storleksguide på den här sidan eller titta in på din närmaste anläggning och ha en avslappnad konversation med någon av våra duktiga medarbetare. Vi är personligen närvarande sex dagar i veckan (7 i Bromma), så kom in till oss och låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta utrymmet för dig. Vi har många storlekar och dimensioner tillgängliga - och våra förråd är alla enkla att använda!

När du väljer att lagra dina saker på Pelican Self Storage är du garanterad:
- Personlig service 6-7 dagar i veckan
- Möjligheten till att låna en släpvagn, helt gratis
- Hög säkerhet i form av videoövervakning och system för säker åtkomst
- Fri tillgång till ditt förråd alla dagar 05.30-22.00
- Hjälp med varumottagning om du som företag använder ett eller flera av våra förråd som förvaringsutrymme.

Läs om försäkring och om hur vi behandlar dina personuppgifter.