Pelican Self Storage erbjuder smarta, enkla och billiga lösningar.

När sommaren närmar sig är det vanligt att projekten man klurat på under vinterhalvåret sätts igång och ofta blir de lite mer omfattande än vad man först tänkt sig. Men oavsett om du rensar bland kläder, dynor, barnleksaker eller helt enkelt har handlat mer saker än vad du får plats med i bilen, kan du låna ett bilsläp gratis hos Pelican Self Storage. En perfekt och enkel lösning för alla de projekt som inte kräver hjälp av en hel flyttfirma.

Vi lånar ut alla våra släpvagnar helt gratis 4 timmar

Du kan också enkelt förhandsboka en släpvagn i mobilen mot en mindre avgift om du vill försäkra dig om att en finns tillgänglig. Att reservera, aktivera och lämna tillbaka släpet är lätt, säkert och smart - allt med hjälp av din mobiltelefon.

Boka släpvagn

Säkra släpvagnar, perfekt för flytten

Med mer tid spenderad hemma under det senaste året är vi många som gått i flyttankar. Oavsett om du har bytt upp eller ner dig i storlek eller kanske bara äntligen tagit tag i den där utrensningen, hjälper vi på Pelican Self Storage dig med en släpvagn så att du enkelt kan transportera dina saker från A till B. Och när du väl flyttar dina saker hjälper vi dig gärna med flyttkartonger, flyttfiltar, bubbelplast och mycket mer. Pelican Self Storage erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar i Stockholm.

Du hittar all info om vår släpvagnsuthyrning på vår hemsida, eller kom in till någon av våra anläggningar där vi alltid står redo för att hjälpa dig med allt från släpkärror till flyttmaterial.

Och glöm inte, vi erbjuder även små som stora förråd runt om i Stockholm för dig som behöver en tillfällig eller permanent förvaringslösning. Alltid personligt, enkelt och säkert på Pelican Self Storage.