Anläggningar med en garageport, upp till 36 m2

Med ett garage blir det enklare in- och ut lastning, du kan bokstavligen köra direkt in i din enhet. På detta sätt kan du undvika onödigt krångel om du måste lagra tunga föremål.

Om du behöver ett förråd med gott om utrymme, där det är lätt att lasta och lossa tunga föremål, och som ligger i eller runt Stockholm, är våra förråd med garageportar definitivt en lösning för dig. Med god tillgänglighet för bilar och lastbilar kan du enkelt köra direkt till ditt företags förråd. Även om våra förråd är på marknivå är de torra, uppvärmda och skyddade mot skadedjur. Med videoövervakning och modernt larmsystem, som vi har i alla våra anläggningar, är dina saker trygga och säkra hos Pelican.

Som företagskund hos Pelican har du flera fördelar. Möjlighet med kort varsel och utan kostnad att öka eller minska storleken på ditt förråd utifrån ditt företags behov. Du har tillgång till pall lyft, sopcontainrar, paketaccept, leveransmottagning. Dessutom har vi mycket professionell och serviceinriktad personal, som alltid är redo att hjälpa dig.

Anläggningar med garage:

Kontakta oss för att höra mer