Fördelar med Pelican

Förråd I toppklass

Ett förråd måste vara rent och inbjudande. Därför erbjuder vi endast förråd av högsta kvalitet. Genom konternuerliga kontroller av våra anläggningar håller vi en hög standard.

Temperaturkontroll

Fukt är en av de största orsakerna till mögel eller svamp i förvarade saker som inte står torrt och varmt. Av den anledningen har Pelican värme i alla förråd, så dina saker alltid förvaras i rätt temperatur.

Hög säkerhet

Vi gör allt för att förvara dina saker säkert och tryggt. Därför har alla våra anläggningar kameraövervakning och endast med en personlig kod eller bricka kan man komma in på området. Naturligtvis är det bara du själv som har tillgång till ditt förråd.

Personlig service

Har du funderingar över förrådsstorlek eller något praktiskt? Vi står beredda att hjälpa dig att hitta den rätta förrådslösningen för dig, till bästa pris.

Gratis släpvagn

Har du dragkrok så har vi släpvagn. Boka din släpvagn online genom att klicka här eller gå in på pelican.se/slapvagn.

Ska du flytta

Prata med personalen så kan de rekommendera bra flyttfirmor


Fördelar för företag

Godsmottagning

Vår personal tar emot dina leveranser. Når en leverans anlänt får du snabbt ett meddelande från oss.

Kort uppsägningstid

Som företagskund är du inte bunden till långa hyresavtal.Oavsett hur stort förråd du hyr av oss kan du säga upp det samma månad du vill flytta ut, förutsatt att uppsägningen görs senast den 15:e.

Avfallshantering

Har du skräp du behöver bli av med? På våra anläggningar finns möjlighet att slänga brännbart skräp så som plast och kartong. Då slipper du att åka förbi återvinningsstationen. Hör av dig till vår personal så berättar de mer.

Enkel av- och pålastning

Ingången till anläggningen är viktigt för lastning och lossning av gods. Därför har vi lastningsområden i på alla våra anläggningar, så våra kunder snabbt och enkelt kan få sina varor in och ut ur förrådet.

Pallyftar och kundvagnar

Ska du flytta tunga saker till och från ditt förråd, då kan du låna pallyft eller kundvagn utan kostnad.