Förrådslösningar hos Pelican Self Storage

Se vad för slags förråd Pelican har att erbjuda

Upplev högsta kvalitet inom förvaring

När du hyr ett förråd hos Pelican får du så mycket mer än bara ett högkvalitativt förråd byggt av starka och säkra material, bra belysning - allt i en säker miljö.

Du får också tillgång till våra skickliga medarbetare som kan hjälpa till med vad det än kan vara. Allt sker på en av våra många platser, som är säkrade och övervakas dygnet runt.

Här har du möjlighet att hyra släpvagnar, köpa flyttmaterial och annat som behövs till flytt och förvaring. Dina förvarade föremål kan därför vara säkert hos oss.

Nedan hittar du våra olika förråd och lösningar som kan tillgodose dina behov.

Klassiskt förråd

Med vårt klassiska förråd kan du lagra alla dina tillhörigheter. Som standard har vi högt i tak, vilket gör det enkelt att ha stora möbler och andra saker stående upprätt.

Våra anläggningar är temperaturkontrollerade, vilket gör våra klassiska förråd perfekta för att lagra vad som helst.

Våra klassiska förråd finns tillgänglig från 1m2 och uppåt.

Se lista av tillgängliga förråd

Garage

Behöver du förvaring med direkt åtkomst i inhägnat område? Med ett garage kan du enkelt köra din bil direkt till ditt utrymme och få tillgång till dina tillhörigheter.

Garagen är placerade innanför våra grindar och höga staket, vilket gör det möjligt och säkert att använda utrymmet framför till lossning och som arbetsplats.

Garage finns i storlekar från 9m2 till 35m2.

Leta efter förråd med 'Garage' i beskrivningen i listan här.

Se lista av tillgängliga förråd

Vinförråd

På Pelican Kungsholmen kan du hyra ditt personliga vinförråd. Nere i källaren har vi inrett över 200 förråd speciellt för förvara viner och liknande. Det är bullerfritt, mörkt och stabil temperatur på ~12 grader dygnet runt, året runt.

Finns även ett fräscht vinprovningsrum man kan hyra med plats för 14st sittande personer, projektor, ljud, kylskåp och såklart gratis kaffe.

Läs mer om vinlagring

Förvaringsskåp

Hos Pelican har du även möjlighet att hyra ett skåp för mindre förvaring. Ett skåp kan vanligtvis lagra mellan 4 och 6 kartonger och är perfekt om du är ute och reser och behöver förvara väskor och liknande.
Flera av våra kunder använder också våra skåp för föremål som är för stora för mindre lägenheter och rum, men som man behöver ha lättillgängligt ändå.

Leta efter “box" i listan över förråd här.

Se lista av tillgängliga förråd

Behöver ditt företag ett extra utrymme, plocklager, arkivplats eller liknande?

När du hyr hos oss får du så mycket mer. Utöver personlig service 6 dagar i veckan kan vi ta hand om alla dina leveranser så du kan fokusera på viktigare saker. Vi skickar ett SMS när paket eller pall mottagits. Vi erbjuder även möjlighet till sophantering.

Allt detta tillsammans med flexibla avtal där du aldrig behöver vara orolig för sitta fast i långa hyresavtal, du hyr månad för månad. Om dina behov förändras kan du byta till både större och mindre förråd direkt på dagen utan några som helst extra kostnader.

Oavsett ditt yrke har vi olika typer av förråd och storlekar som passar dina behov.

Gå till Pelican Företag Se tillgängliga förråd